En liten ö i havet

Idag åkte jag, Vilhelm, mamma till Ven m familjen Andersson (minus Amanda som inte var hemma). Det var en jättevacker ö och jag har lärt mig cykla tandem-cykel(fick inte styra men ändå xP)
Vi hade cyklat runt ungefär halva ön ( ca 5 km) när vi bestämde oss för att stanna och bada. Vilhelm och Gustaf började med en "krabbjakt" och höll på att släppa ut en på mammas handduk xD som tur var hann den inte  krypa ut ur burken! Senare när jag låg och halvsov/solade hördes något som lät som ett pistolskott! Alla på stranden hoppade till, men det visade sig att det var Carinas cykeldäck som exploderat av värmen! :O Så Glenn gick resten av vägen medan vi andra cyklade den sista biten.
Vi har sett svanungar och träffade en jättegullig, mjuk valp, gått på styltor o massor annat :D När vi kom fram till hamnen igen(där vi startade) var vi ju bara tvugna att ta en glass på "Hvens glassfabrik" som det hette. Jag fick 2 kulor jordgubb som jag först trodde var vanilj men det visade sig att det inte fanns några färgämnen i så den var naturligt vit och smakade faktiskt jordgubb, lite coolt faktiskt! Alla de andra älskade också glassen, synd bara att de flesta smakerna var slut..
På kvällen grillade vi och spelade Yatzy och sedan hamnade man här :)
En väldigt trevlig dag! :D Att cykla tandem var en upplevelse, även om jag och Ville småbråkade nästan hela tiden xP

HA DET BÄST!Min älskling är finast av alla<3Du vet att jag alltid kommer älska dig, att ingen kommer ersätta dig och att du för alltid har en stor del av mitt hjärta som ditt eget<3
Älskar dig Källstorps Lima <33   

11/6- 2010 <3

Life goes on- even if you want it or not.


Provred en D-ponny idag:) den va nog den finaste dressyrponnyn jag har ridit och va jättefin,  Comet heter den( flugskimmel såklart(a). Först red Anna, ägaren så vi fick titta hur han rörde sig. Sedan hoppade jag upp o till sist red mamma en stund och han bar upp henne jättebra!

Sedan hoppade Anna honom och de hoppade typ 120 , fast han peta lite(hon va nervös, det va värmt, tränat 130 dagen innan... många förklaringar att välja på (Y))
Sedan hoppade jag upp t 1m blir nog mer nästa gång, men han var himla svettig redan så :) Ibörjan gick det asdåligt innan jag fattade hur han skulle ridas och då kom vi för långt ifrån o jag tappa stigbygel o det var inte fina hopp xP Men i slutet fick vi till några rikligt fina skutt, hade svårare att följa hans hopp än limas <3 men man kanske vänjer sig:)

I vilket fall ska vi nog åka ner o träna för deras hopptränare en gång så både ägarna ovh vi får veta vad han tycker, det enda jag är osäker på är om jag är för lång? :S (vill inte!) kändes inte så men såg lite så ut på korten... Ska känna efter nästa gång(y) Lägger upp en bild i alla fall :)

Tack o hej leverpastej!

älskling- du finns alltid alltid i mitt hjärta!!!! ingen kan ersätta dig, hoppas du vet det! <333

R.I.P finaste limsin<3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0