Feb. 28, 2013

Dagen har spenderats med plugg till morgondagens historia prov.

Hann även med en promenad med Ronja, konditionen är inte på topp, men nu börjar jag känna mig friskare och då börjar den riktiga träningen och ridningen igen! :)




Halvdag

Idag har jag kollat upp sakerna som jag kommit efter i lite och hade endast en halvdag i skolan idag. Försökte sätta mig med lite Engelska men somnade i soffan och sov tills en av mina roomies kom och väckte mig...
 
Nu ska jag plugga Historia och även sticka en snabbtur till stallet för att filma Julia när hon hoppar Pay and Jump här på skolan. Det är hur mycket Pay and Jumps som helst här nu, då alla har det som projektarbete i år verkar det som :)
 
Kär i mitt nya mobilskal!
 

Hell Yeah

Idag gjorde jag del ett av körkortet (teorin) och även om jag tvekade innan jag vågade titta på resultatet så blev jag godkänd! Asgrymt! :D
 
Så himla fint väder på råda på allt så jag och Louise tog en promenad, och jag inser hur beroende jag är av sol. Mitt humör blir 1000 gånger bättre så fort den tittar fram. Allt fågelkvitter gör det ju bara bättre dessutom.
 
Våren, du är välkommen.
 
 
 

Ullared

Åkte med Louise, Julia, Jeanette och Malin till Ullared och det blev endel bra saker! Bara en sak som jag kände att jag kunde leva utan, men unnade mig den :)

Glömt att nämna

När jag och mamma åkte till jönköping förra veckan svängde vi förbi Hööks. De hade massor av rea på HV Polo, men jag motstod. Däremot hade de de snyggaste vinterstövlarna någonsin, jättevarma och snygga att se på- nersatt till 350:-. Ett enkelt val, dessutom eftersom jag och mamma tänker dela på dem.
 
 
Dessutom tyckte jag väldigt mycket om den här kavajen... Fin!
 
 
 

I väntan

Får se när jag kan ta mig ner till skolan idag då jag måste ha tag i en doktor... Vad för sjukdom jag nu har har  kommit tillbaka och nu har det hållt på i en månad- dags att kolla upp.
 
Mellan telefonsamtal på morgonen har jag även hunnit se "Ponnyakuten" och "Scener ur ett tonårsliv" av William Spetz, alltid trevligt.
 
Dagen kommer spenderas med körteori i massor och någon film, för självömkelsens skull. ;)

Mysigt

Trevligt att träffa lite folk från klubben och väldigt kul att se klubbekipagen igen. Fortsätter hoppas att några av dem testar på fälttävlan ;)
 
Pratade lite med Ida, alltid trevligt och sedan kom kära Matilda förbi en stund och sällskapade oss!
 
Vi på läktaren blev även kära i en mörkskimmel; fint steg, bra avtramp och bra attityd samt elegant i kroppen. Hej drömhäst!

Pay and Jump

Senare på lördagskvällen började jag känna mig dålig igen och tillbringade kvällen med huskurer mot ont i halsen. Härligt. Börjar få abstinens av att inte kunna träna och röra på mig.
 
Idag ska jag dra och titta på Garks Pay & Jump, alltför nyfiken för att hålla mig borta från kära moderklubben! :) Ska bli spännande att se ekipagen "in action" igen, var länge sedan sist!
 
Ses kanske där, ska jag ta med kameran kanske?

Ta tag i mitt liv?

Funderade på att åka en runda till Borås Grand Prix och kika lite, men när jag insåg att de int hade någon "mässa" ångrade jag mig. Även om deras kollektion är rätt snygg...
 
Efter ungefär 50 misslyckade försök har jag lyckats se klart "The Vow"- klassisk romantisk film. Lite "The Notebook" över det hela, hjälper ju inte att de har samma kvinnliga skådespelare heller ;). Men det var fin och gullig, lite "Kärleken ska övervinna alllt"-stuk på den.



Var tvungen att slänga in denna parodin på trailen (så ingen spoiler), bara klockren hahahah!!
 


Nu ska jag ta tag i mitt liv. Lite plugg och kanske vara lite social? WOW, jag imponerar mig själv!
 
 

Sevärd film

Jag har sett många klockrena quotes från filmen "Pitch Perfect" och passade på att se den idag. Skulle nog beskriva den som en musikal-komedi och skådespelarna lyfter hela showen. Jag såg om slutet flera gånger och kommer nog fortsätta göra det ett tag framöver.
 
För en musiknörd som mig var detta en fullträff!



Bild

Hann med en mysig fika med mamma i Jönköping innan vi körde hem, så här kommer en bild :)
 
Det var denna eller en där jag blundade så... Valet blev slutligen denna ;)
Kan även upplysa er om att det var en stor chokladboll på min talrik, var...
 

Händelserik dag

 
 
Hunnit med kiropraktor, Ikeabesök, några timmar på A6 där jag drabbades av den beryktade beslutsångesten och beslutade mig att skjuta upp allt till jag kommer till halmstad haha. Dessa vill jag ha men måste gallra lite, hjälpa mig gärna välja vilka som är finast!
 
   
 
Har äntligen fått tag på mina stickade tröjor från H&M och ett vitt nagellack som är en ny förälskelse.
 

Frukost på Donken

Lyxfrukost blev det idag strax styr vi mot Jönköping! Får se om vi hittar något kul :)


Imorgon smäller det...

Nä inte riktigt, men det blir en dag utanför Gislaved, alltid något!
 
Ska till kiropraktorn tidigt på morgonen och knäcka lite i ryggen och sedan bär det av för en heldag i Jönköping med mamma!
 
Är faktiskt inte något speciellt i shoppingväg jag behöver (jag vill bara ha saker från amerikanska hemsidor just nu haha), så kommer mest bli god fika och god mat! Inte fy skam det heller!

Proppmätt

Idag gjorde jag amerikanska pannkakor till mig och min broder, som egentligen inte har lov- han är bara sjuk. Tror jag har lyckas smitta honom hehe... Kan upplysa er om att man inte behöver mer än en pannkaka och på två så är man på bristningsgränsen. Ifall ni undrat ;)
 
Nu måste jag spendera dagen med plugg, otaggad som satan men vad gör man inte? Körteori, Historia och Engelska står på schemat, så får väl se hur långt jag hinner innan jag råkar slå på en film. Upsi.


Fina lilla Snuttan får stå för bild! Hon stod på min praktikplats i höstas, ett försäljningsstall i Ängelholm! Liten C-ponny som var galet trevlig, lite som Bejing faktiskt. Nu står hon i Frillesås eller Fjärås tror jag det va. Hoppas hon har det bra!

 
 
 
 

"Inget att anmärka på"

Gick upp tidigt (för att vara mig på en lovdag) för en körlektion här hemma! Och precis som rubriken säger, så är det! Haha så nu är det bara att plugga sönder på körteorin, (och allt annat... ) och fixa uppkörningen. Får la se hur det går helt enkelt, ingen press! ;)
 
Har hunnit med tandläkaren, konstaterat att jag borde använda mer tandtråd och slagit ner mig framför datorn. Inget plugg idag, det är en sån dag då det bara inte går. Tror ni förstår vad jag menar.
 
Förresten, på söndag ska jag iväg på ett väldigt spännande möte om min framtid. Gissa om vad?

Villvillvill

Åh, är så avundsjuk på de som som kan ansöka till det här!
 
Det är Svenska Ridsportsförbundet - Fälttävlan som inbjuder till en talangrekrytering i Hofors, Mantorp och Tågarp.
 
Hur kul hade inte det varit? Massa bra träning och hjälp och så får man vara med på en talangsatsning! Gud, vill ha en ponny att tävla fälttävlan på, galet!
 
Nyfikna bör klicka in här!
 

Topp 5

HOPPNING/FÄLTTÄVLAN. Hästar säljes
 Sto på 165 cm
Inriktning Hoppning/Fälttävlan
Född 2004


WPB Säljes/Utlånas. Hästar säljes

Framtidsponny för den kräsne.
Halvbror med Superstar, som jag är så kär i. Den hingsten stod hos Lotte, som jag hade praktik hos i våras.
Superstar på bilden.

 
 
Holländsk Sporthäst. Hästar säljes


Född 07 och tävlad t.om 110 cm med placeringar i Holland.

 
Trevlig oldenburgare. Hästar säljes

Oldenburgare, född 07.
Sent tagen. e.e. Rubinstein


D-ponny sto född 2001.
Import Holland.
30 000:-

D-ponny. Hästar säljes
 
 
 
 

Söndagar är bara... Chill

Gårdagen bestod helt av att gå promenad med Amanda, passa på att hämta ut ett paket och sedan mysa ner sig i sängen och kolla film. Fick bli repris av "Perks of being a wallflower" då hon inte sett den. Även hon älskade den, hur kan man inte liksom? ;)
 
Om en vecka drar denna tösen iväg till Thailand ett tag så får se om jag hinner träffa henne idag också. Får ju passa på medan man kan :)
 

Min första ponny

Sommaren 2007 provred jag Källstorps Lima, en New Forest född 1993.
Hon var lite framtung, gick lite på bogarna och hade väldigt svårt för högergalopp, men jag var så kär. Världens tryggaste och snällaste ponny.

Lärde mig mycket under de tre åren med henne. Vi hade problem med att hon stannade i hoppningen, om jag inte gjorde precis, precis rätt. Detta visade sig att det berodde på att sadeln låg på bogarna, en sadel som alla sagt (då vi var oefarna inom det området) låg superbra. "Hon är bara dum och ni borde sälja henne". 


Men vilken förvandling säger jag bara. Även om vi aldrig fick till placeringar fick vi fina jämna rundor och äntligen slapp vi alla stoppen. Vi hade bra nollrundor, hela tiden. När vi väl var mogna för att börja skära in svängarna i omhoppningen satte hennes syn stopp, även om vi inte visste att det berodde på det då. 
 
Mamma hjälpte mig att rida till henne någon gång i veckan, då jag själv inte hade full koll på det där med att rida i form. Även en annan superduktig tjej i stallet hjälpte till då och då. Det tog på stoltheten att inte kunna själv, även om man visste att de var något tiotal år äldre, haha!
 
Vi lyckades faktiskt få lite pli på henne, hon var musklad som aldrig förr och slutade gå på bogarna. Hon blev mycket finare överlag och var supertrygg i hoppningen. När hon hade sina bästa dagar kändes det som vi skulle kunnat hoppat upp till himlen och tillbaka, hon bara klippte allt!
 

Vi hann även med att starta fälttävlan och det var det roligaste vi gjort. Dressyren gick sådär, men hoppmomenten var skitbra! Bara någon vecka senare var hon helt blind. Det skedde i samband med att hennes hagkompis Rosso var tvungen att tas bort pga Cancer och då hade hon ingen som "guida" hjälpa henne i hagen längre. Strax efteråt började hon gå in i saker och vi skickade iväg bilder till en ögonspecialist. Katarakt i båda ögonen.

Det märktes på andra sätt, när man tänkte efter. Hon var stensäker på taxering och skötte det helt själv, men i slutet började jag få taxera och det fungerade ju det med. Hon hoppade enbart på vad jag sa och litade på mig. Så galet lojal och snäll ponny, många skulle tvärvägrat.
 
Så till en underbar ponny med det allra bästa temeramentet- Vila i frid.


 
Vi var inte så aktiva inom filmandet, men här är när Limas förrförra ägare hälsade på! :)

Vår sommar i Helsingborg


Efter första, och enda, starten i fälttävlan! Glada tjejer!




 

 

 
 
 
 

Planen för Unghäst-kursen

Lite mål för de olika hästarna, bara för att man faktiskt kan lyckas få igenom något när man får rida dem lite mer ofta. Rider man dem en gång i veckan är det ens lönt. Man kan inte förändra något på en lektion, och lyckas man så kommer det vara borta inom kort och man får börja om. Så detta ska bli spännande!
 
Beijng
e. Careful
 
* Fortsätta med att få en jämnhet och harmoni i arbetet
* Kunna hoppa en bana med jämnhet och rytm.
* Få säkerhet och glädje ute på terrängbanan
* (Starta en P&J hade ju varit grymt roligt)
 
 
Diggiloo
e. Tornesch
 
* Befästa att han ska jobba i uppförsbacke och inte fösöka tjuvhålla balansen i ens hand och älga på i eget tempo.
* Att jag själv inte ska luras till att låta han hålla balansen i händerna
* Sätta ännu mer bakben på honom och hålla hans lugn.
* Koll på bogar som gärna flyger lite överallt, framförallt i hoppning.
 
Bild finns här!

Den bästa hästtidningen

Det finns ju massor av olika som ex. Equipage, Hästmagazinet men mina favoriter är Ridsport och Hippson magazine, som är ännu snäppet bättre.
 
I Ridsport är det mer som en vanlig sporttidning med referat från tävlingar, både på ponny och hästnivå i alla disipliner. Detta är något som jag själv tycker är intressant och man hänger med i ridsporten. Sedan är det bra ridövningar, tävlingar, och bra faktaartiklar. Älskar att den är i "tidningsform", precis som Aftonbladet osv.
 
 
Absoluta favoriten Hippson magazine bjuder på de BÄSTA övningarna, svar på intressant frågor och de mest intressanta artiklarna. I särklass den bästa tidningen. Senaste numret bjöd ex på test av olika märken på utrustning (vilket alltid är bra att veta), svar på frågeställningen om hästen verkligen behöver ridtäcke egentligen, repotage om Sara Algotsson vardagsliv, tips mot mugg och lymfangit, tips på hur man ska tänka när man hoppar kombination, oxer och trippelbarr osv.

En salig blandning och allt är intressant.
Puss på den.
 
Deras hemsida är också i särklass eftersom de har ett helt arkiv med bra ridövningar, vare sig man vill ha hopp-, markarbete- eller dressyrövningar för en lite latare, piggare, osäkrare häst. Där finns allt. Så ta en titt här och inspireras! ;)
 

Sportloov

Första halvan av denna dag spenderades i stallet, med unghäst-kursen.
 
Red Bejing, och ja det var lite annorlunda sedan sist. Inte samma knappar kvar så har lite att jobba med :) Har saknat denna tempramentsfulla tös något otroligt så är riktigt jävla glad över att få henne som "sköthäst" under kursen.
 
 
Därefter blev det premiärtur på Diggilo och jäklar vad jobbigt det var för lilla lata mig!
Denna hästen kom åt alla mina svaga punkter i ridningen och tvingade mig att arbeta med dem. Riktigt jobbigt, men kommer utveckla mig grymt mycket under denna kursen! Ser fram emot detta :)
 
Bild på Diggilo får komma upp nästa gång jag är i stallet, men nu går jag faktiskt på sportlov och inviger den med tjejkväll med några Gislavedsbor jag inte sett på ett tag- härligt!! :D
 
Mobilbloggningen krånglade, så den får komma upp i efterhand
 
 

Rätt go' kväll

Härlig start på lovet, träffade mina allra finaste tjejer som jag inte sett på år och dar känns det som.
 
Ni är underbara.
 
Förresten julklappsbyte i februari är väl normalt? Dokc blir det nog en i maj också ;)
Joss får stå för bilden!
 

Top Model Marathon

Kvällen spenderades med att ta igen tv-serier, bl.a Top Model Sverige! Hela hushållet blev så jävla impade av Josefin T, så himla cool.

Hon blev glad över att fota med en jättespindel, hon blev glad över att klippa kortkort. Hon wainar inte, hon bara kör.

Riktigt cool tjej som jag håller alla tummar för!
Att hon sedan är ryttare ger bara pluspoäng ;)

 
 
 
 
 
 

Den mysigaste känslan

Hade en otroligt rolig och härlig kväll igår på studentfesten och Bad taste temat gjorde att man fick se alla på ett nytt sätt haha.. Jag gick bl.a ut på krogen i foppatofflor. Och det fick jag inga blickar för, även om vår chafför fick sig ett gott skratt..
 
Idag hade vi friluftdag vilket innebar att halva skolan drog iväg till Isaberg medan jag och några andra gjorde repris av förra året- Halmstad badet. Eftersom jag glömt skridskorna hemma så fick jag och några andra orientera oss runt hela Halmstad, blodsockerfall på det och krångel med uttagningsautomaterna gjorde mig till en mindre glad tjej.
 
Eftermiddagen tillbringade vi i rutschkanor, strömmar och framför allt i bubbelpoolen och ångbastu. Lagom trött och ska dö framför film resten av kväll, nerbäddad i onepiece och filtar.
Den bästa känslan som finns.
 

Första provet- check

Nu har jag hunnit med att skriva en BKK (baskunskapskontroll = G-nivå) och snart  är det dags för att försöka svara på ett VG-MVG prov om arabiska våren (våren 2011 då det var massa uppror ect.)
 
Senare blir det att göra oss så fula som möjligt inför Bad Taste, förvänta er roliga outfitbilder haha!

Ska se om jag faktiskt kan träna idag om inte hostar protesterar för mycket! :) Känns som det är på tiden nu, gått mer än en vecka sen senast.
 

Bra känsla

Ny kurs började idag på det individuella valet. Unghäst!
 
Trodde mest vi skulle lulla runt med unghästarna men detta kommer nog bli skitkul eftersom
 
  • Vi kommer ha tre olika tränare; Annika- Unghäst ridningen, Malin- Hoppning och Terräng, Maud- Dressyr med kandar
  • Vi får två "sköthästar" som vi kommer rida minst två ggr i veckan och kan utveckla dem rätt mycket. Det blev en yngre häst att lära ut och en äldre häst att utvecklas med (de flesta runt 6-7 år).
  • Jag fick Bejing (Galet glaaa'!!) och Diggilo som verkar rätt trevlig. Skulle det kaosa kan jag alltid byta, det är ju rätt många timmar med den hästen liksom.
  • Vi kommer åka ut på massor av studiebesök som ex. Bruksprovet och liknande
Summan av kardemumman- kommer bli riktigt grymt!
 
 

Envis

Idag bestämde jag mig för att vara med på ridningen, men hostan envisas. Störande.

Fick iaf Cool Breeze, 6 år gammal. Måste börja med att han har förbättras som jag vet inte vad! Red han senast i september-oktober kanske? Då hade han inga muskler över ryggen, överhuvudtaget. Han hade skitsvårt att hålla ihop sig och var svag i bakdelen.
 
Nu börjar hans rygg se rund och välmusklad ut och han jobbade på som tusan! Kändes riktigt bra, plus att jag blev riktigt kär i sadeln. Man bara satt där och det är nästan värt att överväga att köpa en sån sadel och använda den som fotölj framför TV:n. Just sayin.
 
Nu ska jag intensivplugga lite och sedan sova. Det gör jag nästan redan ändå så! ;)

Söndagsmys på G

Har skickat in en inlämning och nu ska jag banne mig kolla film! Hade även velat se Ponnyakuten, men blir nog att se den på nätet senare istället.
 
Ny vecka imorgon och då ska vi får information om ett yrkesprov som vi aldrig hört talas om innan? Spännande att se vad det här går ut på. Sedan blir det ridning resten av dagen, som varje måndag.
 
Lagom chill start på veckan!

Shopping i massor

Har nu lagt en beställning från H&M och ska lägga en beställning på Romwe en annan dag. Balklänningen är nu bestämd, men inte beställd ännu. Kommer bli riktigt fint!
 
Dessa stickade tröjor är på väg hem, vanliga och perfekta att ha skjorta under. Helt perfekt! Dessutom ville jag ha en lite färklick så fick bli en korallfärgad tröja mitt i allt. 
 
 
 
 
 
 

Prov på ingång

Dags att sätta mig med alla inlämningar och plugga för prov.
 
Härlig Fredag. Wiho, ungerfär.
Dessutom har jag förätit mig på godis. Är nog en av de äckligaste känslorna. Men kvällen är ung, ska nog lyckas trycka i mig resten också. Ingen nyttig fredag här inte!
 

Redan hemma

Då jag inte skulle ha några riktiga lektioner idag, så åkte jag hem redan igår kväll! Himla skönt och har lite saker jag ska göra idag. 
 
Bl.a ska jag nu fixa mig lite och dra mig ner till "centrum", om man nu får kalla det det så litet som det är.
Sedan blir det plugg i massor, inget slappande här inte!
 
Bild från Grekland, faktiskt på Knossos.
 
Saknar, saknar, saknar dig.
 
 

Bästa sättet att vakna

Jag hade sovmorgon idag, så satte på en film och mös under täcket, hur underbart?

Avverkade ännu en film på min "Filmer-att-se" lista- The Perks of Being a Wallflower. En fin, tänkvärd och lite gullig film. Och lite rörande också :)

Bra skådespelare också, bl.a Emma Watson och Logan Lerman!
Den klockrenaste i filmen är dock Ezra Mizer.. Verkligen sevärd!
 
 

Fulbilder i mitt hjärta

Vad kan man säga om dagen?
 
Börjar bli lite piggar igen, även om hostan är kvar. Har idag haft dubbelpass engelska och sedan ett samhällspass. Alltså en alldeless vanlig dag!
 
Just nu sitter jag i biblioteket och försöker plöja mig igenom lite plugg med sällskap av Jeanette och Malin- hard work, hard work!
 
 

En sväng i staden

Nu har vi hunnit fullända våra fula outfits! Kommer bli grymt haha!
 

En sån där dag man borde stannat i sängen

Jag är trött. Sover på rasterna och tappar bort allt som går att tappa bort.
 
Vill bara gå och lägga mig igen, som tur är sitter jag på sista lektionen nu. Sen kallar sängen och senare blir det en färd till Halmstad för att köpa in en ful outfit till studentfesten nästa vecka, där temat är Bad taste haha!
 
 

Meddragen som sömngångare

Hängde med några kompisar in till stan då de hade lite ärenden på ungdomsmottagningen- och möter där en lärare. Vet inte vem som tyckte det var mest konstigt, hon eller vi haha!
 
Hunnit se både Bolt och Superhjältarna och nu ska jag nog sova på riktigt, hade jag iaf tänkt. Godnatt!
 

Nerbäddad bland tusen täcken

Myser i sängen med varma bullar och ska strax sätta på en barnfilm hade jag tänkt!
 
Är man sjuk ska man bannemig göra det ordentligt!


En del av den jag är ♥

Det är Garkus det. Det har format mig, stärkt mig som person och i mitt självförtroende. Den har låtit mig träffa så galet sköna människor. Det har gett en skinn på näsan och förmågan att verkligen stå upp för sina åsikter när det blåser storm.
 
Det är nu ett generationsskifte och rätt många äldre gick ur styrelsen i år. Jag hoppas att den nya styrelsen kommer få samma grymma resa jag jag fått och bära med sig den resten av livet.
 
 
"Hey, what's about having the time of our lifes?"
 
 
En bild säger mer än tusen ord, som sagt...
 
Såhär slutar alltid våra photoshoots- på marken hahaha!

 

Fina människor

Människor som är fina på riktigt,inifrån och ut, utifrån och in.
 
 

So hold your head up beautiful, people would kill to see you fall.

Det sliter i hjärtat

Suttit på årsmöte med Garks Ungdomssektion. Lite ont i hjärtat att lämna detta goa gäng, men studierna slukar tid samt att jag till hösten planerar att vara ur Sverige...

Hoppas verkligen vi gör slag i saken och träffas ändå för dessa galet fina tjejer får en alltid att skratta.

Tog lite fina bilder som kommer upp senare, sitter nämligen på bussen från Halmstad ut till skolan i skogen.

För övrigt känns huvudet tungt av huvudvärk, hosta och halsont så får väl se om jag pallar stanna veckan ut på skolan..

Hundarna i skogsljuset

Här har ni Chili & Alva, min familjs mycket speciella (läs udda) hundar! :)
 

Besatt?

Har spenderat kvällen med att klaga på melodifestivalens standard, ha beslutsångest om färg på balklänning (ljusblå eller persika, om ni skulle undra) och hittat en ny favoritaffär med kläder.

Kär på riktigt. Ni hittar den här- längtar efter att beställa redan nu!
Bara galna mönster, massa färger och tuffa kläder. Helt enkelt jag.
 
 

Glass är min räddning

 
Kändes som en dag där jag bara inte orkar bry mig. Skiter i allt. Det enda positiva var det fina vädret, så följde med ut med hundarna och klickade några kort i det fina ljuset i skogen!
 
 
 
Kommer nog upp några små bilder senare, när de är lite redigerade :)
 
Antar att jag sätter mig med familjen och kollar om melodifestivalen är något att ha i år. Annars sätter jag på en film ;) Har förresten fått världens hosta efter min intensiva springtur i torsdags där jag tog ut lite aggressioner på livet.. Världens bästa Ben & Jerry finns alltid för mig ♥
 
 

KÄR

När jag var mindre ville så gärna ha ett ljusblått tävlingsset, med benskydd, schabrak och allt! Det var när det var lite svårt att få till nollrundorna så blev t.o.m mutad att få ett par benskydd om jag lyckades nolla- men det hjälpte inte haha!

Nu har denna kavajen kommit ut och ja, jag är kär. Matcha den rätt och man kommer glänsa starkast på tävlingsplan- lätt!


Bloggens tid är räknad

Idag tog vår lilla fristående historiagrupp äntligen tag i det hela och gjorde vårt prov. Done and done. Kändes bra, så får väl hoppas att läraren håller med mig.
 
Jag har tänkt över det här med bloggen och nu när man inte har någon häst alls blir det väldigt mycket plugg i allt jag skriver, då det är det jag gör. Har ni något ämne ni vill höra mina åsikter om? Mina drömmar, tankar om ny häst?
 
Jag kommer troligen ha kvar bloggen Plönningetiden ut, just för att jag började blogga i ettan och när jag då slutat trean kommer jag ha hela min gymnasietid här- som ett grymt minne. Jag kommer ha härliga bilder, hästar som kommit och gått och galna händelser kvar här och kommer kunna klicka in själva när saknaden blir för stor.
 
Har ni något önskemål att jag ska försöka hålla bloggen vid liv längre än det, och vinkla den till en reseblogg där jag skriver, fotograferar och berättar om mina upplevelser världen över? 
 
Det är upp till er!


RSS 2.0