Skola igen...

Imorse skrittade jag ut en runda i skogen, eftersom hon gått ganska hårt denna vecka jag varit hemma :P Vi träffade på 4 rådjur, men det gick bra :) Florran bara tittade på dom.

Sedan bar det av mot skolan igen! Blir lika glad varje gång man träffar klassen igen efter lov, eller sånt! MIN KLASS E BÄST! :D Idag hade jag min första "valbara" lektion, i Mikrobiologi och det gick bra :) Vi ska odla lite bakterier ;)

Nu ska jag plugga matte och ska kanske nämna att julia och jeanette inte riktigt kom överrens idag...

JULIA- JAG - JEANETTE


Tävling!


Hoppning!

Idag tränade jag och 4 andra hoppning igen! Dock var jag den enda, för första gången :o, var i tid så det blev ganska utdraget "/

Övade på tre kombination, vanlig kombination och att rida en bana i bra tempo :) Det gick bra, och tempot satte vi bra, speciellt de sista rundorna! Så nu är det bestämt att det blir LD och LC när Gark har sina lokala tävlingar i mars! Får låtsas att det är en Clear round, eftersom jag inte varit hemma den helgen som det var "/. Det ska nog gå bra! ^^

Mässan!

Mässan är ju nästan det bästa med Göteborg Horse Show! Dock hittade jag inte så mycket av det jag letade efter, så får bli en annan dag ;)


FYNDEN
*Stor, djup ryktlåda
*Stilren tävlingsoutfit! Saknas bara en färglad också, eller två ;)
*Kingsland-stövelstrumpor 3-pack
*Rid tröja
*Tyglar
Tror det var allt! Men kändes lite meningslöst att lägga upp bild på smågrejerna så fotade det jag är mest nöjd med ^^

GÖTEBORG HORSE SHOW 2011!

PROGRAM, LÖRDAG FÖRMIDDAG
*Young Riders Krafft Cup- Hoppning 1,40 m
Här var det med många duktiga ryttare, men det var en som stod ut. Amanda Landeblad på Anna Nicole red väldigt stilrent och det var också hon som blev vinnaren! Här på bild!


* GP- ponnyn, Hoppning för C-ponnyer 90 cm
Fanns väldigt många lovande ryttare här också! Kul att se! Tycker dock det är synd att de inte har någon sådan här cup för D-ponnyer, inte för min skull! Jag skulle säkert svimma av skräck om jag var med xd Tycker bara att det borde finnas fler stilhoppningstävlingar! Det är så många som vinner på dålig ridning!
Altt började med att Douglas Lindelöw kom in på en D-ponny(?) och visade banan :O Coolt! Satt på den för första gången idag, nollade utan problem ;)
Den välkända Nicolai från ponnyakuten var med, och det hördes på tjejerna i arenan ;)
Lite kul att Bilbo, som varit så rädd, var den enda som stod helt stilla på prisutdelningen när alla andra dampade loss (Y) Bilder på han & Bilbo!Sedan måste jag säga att Evelina Lindh, som vann, var helt otroligt duktig! Vilken talang! Det tyckte Edwina Alexander också ;) Älskade hennes halvdampiga ponny- Ballyhar King! Den hade jättefint steg, hoppade fint och hade bra framåtbjudning! Tjejen var också den yngsta i hela startfältet, och vann överlägset. På en ponny som hon haft i 2 veckor... :O Applåder till henne bara, hon kommer gå långt :)

*Stipendieutdelning
Delades ut lite spipendier till ryttare, klubbar mm :P Hade ärligt talat inte så stor koll (A)
*Show- Agility
HAHAHA XD Så söta! Va två helt galet snabba hundar! En hade sprang mycket fortare än sin förare, var typ en kanonkula?, så den utförde flera moment två gånger innan hon hann ikapp xP Den andra var bara galet snabb och rutinerad ;)..
*Show- Mounted Games

Fyra lag tävlade i gymkana! Sverige, Wales ohc några fler :P Älskade B-ponnyn i SVeriges lag! Assnabb och busig!
Något mindre kul var ju att Wales vann och att två av Sveriges ryttare kraschade rakt in i varandra i en växling! Båda ryttarna flög och den ena ponnyn satte sig på rumpan :O Blev så chockad att jag glömde att trycka ner knappen på kameran... Båda satt upp och fullföljde tävlingen, så utgår från att de klarade sig bra ändå!
*Internationell Ackumulator Hoppning 1,40 m

Har var det med många kända ryttare, som t.ex Edwina Alexander, Daniel Zetterman, Rolf-Göran Bengtsson pch min typ nya "idol" - Douglas Lindelöw!  Denna tävling var lite speciell då de fick poäng för varje hinder de klarade och fick extra poäng om de hoppade ett jokerhinder, men om de inte klarade det fick de massor av poängavdrag.
I toppen hade vi tillslut
1) Philippe Rozier på Ideal de Roy 2) Douglas Lindelöw på Balahe 3) Peder Fredricsson på C'Est la Vie


Snart Göteborg!

Imorgon bitti åker jag och mamma upp till göteborg! Ska bli skitkul och kommer tömma hela mitt konto, typ xd Här är lite saker jag ska hålla utkik efter, ska såklart inte ha allt! Se det som en önskelista ;)...
Hade klippt ihop en fin bild, men den ville inte blogg.se ladda upp! Så kommer lite vanliga bilder istället!

+ Matchande huva såklart ;)

Ridningen idag!

Idag började jag som vanligt med lite horsemanshipövningar och sedan började jag värma upp lite lätt :) Testade att galoppera över en bom-upphöjd bom-bom på böjt spår, och först var det jätteostadigt för att jag satt helt fel! Så lade upp stigbyglarna och sa till mamma och matilda som var med: Sitter jag snett nu, då ramlar jag av! Sedan red jag på övningen igen och Voila! Helt perfekt! Sedan fortsatte jag rida utan stigbyglar och hon gick asbra! Jag tänkte på att själv va lätt i handen, satt rätt och hon bara kom! Jobbade på, var mjuk och vände sig perfekt för vikten! :D LÖVE <3
Florran är så gullig, den upphöjda bommen var max 20 cm och ändå blev hon superlycklig! xd <3

Sandra Star

Eftersom jag inte red så länge på Gark hann jag aldrig få någon riktig favorit. När jag började rida i Smörhult, 2001, så blev favoriten en storhäst Arab. Lite udda som favorit när man bara är ca:7 år och knappt når nedanför sadeln? Hon var iaf den snällaste arab jag sett! Red henne på nästan alla lektioner, deltog i clear rounder med henne, även i min debut på 10 cm... Detta var en perfekt häst att lära sig rida på, så snäll att hon nästan var lite dum! <3
Tyvärr lever inte hon längre, men hon var underbar<3
BILD PÅ OSS!


Vad vill ni läsa om?

Vad är det ni egentligen vill läsa om, mina kära bloggläsare?
Lite nyfiken, så det är bara att komma med massor av förslag! :D

Hästarna i mitt liv...

Jag har länge tänkt att skriva om hästarna som travat genom mitt liv och lämnat kvar hovspår, som finns kvar än. De kommer aldrig suddas ut. Vinden rår inte på dem minnen vi har tillsammans <3Ska skriva från första, första början. Då kommer det alltså vara ridskoleponnyer som är först ut! Har inga så gamla bilder på denna datorn, så skriver det först inlägget i denna kategori imorgon! (Y)
Jag började rida på Gark som 5 åring, böt till Lunden( som senare stängdes) och sedan blev det Isabergs Ridklubb. Därefter gav jag mig på medryttarlivet och sedan har det rullat på!
Är nu inne på min andra ponny och mitt 11 år som ryttare! Vi siktar högt och det finns inga gränser för hur långt vi kan gå!

Dressyrträning

Idag åkte jag och mamma upp lite tidigare och fick lite dressyrhjälp :) Det gick bra och i slutet kunde jag rida väldigt avslappnat, i mig själv då :) Har en ovana att spänna mig i armarna "/

Dock fick vi beskedet att sadlen inte alls var så optimal som vi fått höra, (iförsig kunde vi bara provrida i skritt, och då ligger den bra. Det är i traven som den inte ligger lika bra). Så vi ska prata med Charlies så vi får byta den mot en som faktiskt passar! Ush så irriterande...  Men får hoppas att vi kan få tag i en annan, passande sadel snart :P
Nu borde jag plugga matte, men det är tråkigt. Tror jag ska kolla på Vampire Diaries istället ;)..

Back from Fegen!

Nu är jag tillbaka från Jenny! Åkte dit tisdag eftermiddag och kom hem ikväll :) En dag känns lite lite, så nästa gång få vi se om vi kan pricka in något längre! :D Vi ses iallafall på Garks tävling i mars ^^

Ni kanske är nyfikna på vad vi hittat på? Jo vi har tecknat lite, tänkte baka men hennes mamma fixade semlor istället, kollat film, åkt skridskor på sjön(trodde isen skulle gå sönder heela tiden, även om Jenny sa att den var 80 cm tjock... hehe..) och så skrittade vi ut på hennes ponnyer, då de tränade ganska hårt igår ;). När Sammie väl gick avslappnat var hon väldigt mysig och härlig att rida ;) (Y)
BILD  PÅ JENNY&SAMMIE
Jenny & Sammie

RIDNINGEN!

Tisdag:
Red barbacka och övade dressyrprogrammet några gånger! Det gick bra för att vara första gången :) Även om hon taggade rejält i andra galoppen x) Lite gulligt faktiskt ;)Onsdag:
Idag så red jag också barbacka och hon slappnade av jättebra! Övade lite övergångar, serpentiner och fick till några klockrena galoppombyten till vänster! :D Dock är hon svagare i höger, så för att orka trampa om så springer hon på jättemycket i bytet till höger ... Får helt enkelt forsätta stärka den sidan ;)

Filmen är fixad!

Jag har fått upplysning om att min video inte funkade, men ska den göra de iaf! ^^


Fick skjuts till stallet av pappa och började med horsemanshipövningarna, som gick bra :D. Sedan började jag rida, men hade svårt att hitta henne, har ju inte ridit henne ordentligt på 2 veckor, och red med nya sadlen och nya bettet "/ Men red på ändå och övade åttvolter, övergångar och flyttnigar. I slutet gick hon jättefint. Mamma hoppade upp och red lite för att känna på den nya sadeln. Rider alltid bättre barbacka så blir det imorgon så jag verkligen kommer till ridning! Så irriterande när jag inte rider ordentligt!


She's the man

Handling:
Jag antar att bilden säger ganska mycket om handlingen i filmen ;) Iallafall så är Viola tokig i fotboll. När hennes skola lägger ner tjejlaget och vägrar låta dom spela med killarna, så bestämmer sig Viola sig för att ta sin tvillingbrors Sebstians plats i sin nya skola, då han åkt till London. Detta är början på ett stort och invecklat svartsjukedrama som jag inte kunde sluta skratta till!

Skådespelare:
Amanda Bynes (Viola), Channing Tatum( Duke), Laura Ramsey( Olivia)
Betyg:
4/5   Rekommenderas verkligen!
BILDER FRÅN FILMEN!

It's a beautiful daay..

..Sky falls down, You feel like. It's a beautiful day, don't let it get away!


Idag är jag väldigt glad! Horsemanshipövningarna gick helt perfekt och Florran bara stod och tuggade!
Ridningen gick också bra :) Övade på galoppombyten, travbommar och lite flyttningar :P. Hon hade mycket enklare att byta till vänster galopp, men antar att höger kommer när vi stärkt henne mer i den sidan :)

Hoppning!

Jag har stalljour även denna helg, men nu är det hemma på Gark! Man slipper iallafall att packa mat till alla hästar och mocka, så det är skönt i jämförelse ;)
BILD PÅ NYA SKRITTÄCKET!
Sedan på morgonen så fick jag och en annan i stallet lite hjälp med hoppning igen! Tycker det gick helt okej, höjder är inga problem- Florran bara klipper allt!
Emelie hoppade henne förra helgen då jag inte var hemma, för att jag ville att hon skulle hållas igång, och hon tyckte om henne :)
Vi övade studs, galoppbommar, enstaka hinder och sedan en bana med mycket svängar. Jag ska bara träna in så jag kan bromsa henne ännu mer med kroppen, det är steg 1! ;D
Eftersom det varit runt -10 hela dagen så ville inte kameran fungera, men fick ett par klipp :)

SADELUTPROVNING!

Idag så åkte jag och mamma upp till Charlies i Jönköping på förmiddagen och blev kvar där ett bra tag x). Hade tänkt köpa mycket i Göteborg, men tror Charlies tycker att vi är ett par riktigt bra kunder... (A)..
Först kollade vi hoppsadeln som vi köpte med Florran, så att den fortfarande ligger bra, och den låg nästintill perfekt! :) Sedan började vi kolla in dressyrsadlarna och den första vi testade på Florran satt perfekt och jag fick jättebra sits i den (upprepade mamma och utprovaren om och om igen x))!
Vi fick ett jättebra inbytespris på vår Rodrigo Pessoa Hoppsadel som vi hade köpt till Lima så då blev ju dressyrsadeln rejält mycket billigare :)

Här kommer en bild från sadelutprovningen! Florran tyckte att alla fabriker runtom var mer intressanta än kameran ;)


Sedan hittade vi lite andra saker som:
*dressyrsadelgjord, sprengerstigbyglar+ett par svarta stigläder till dom.
*Ett beigt Schockemöhle dressyrschabrak, hade inga dressyrschabrak så var tvugna att inhandla ett och detta var riktigt snyggt!
* Bruna Soft up säkerhetsstigbyglar från Freejump med matchande stigläder till hoppsadeln, ev ska jag byta ut stigbyglarna till brun/grön... Vet ej :P
*Sedan sålde de ut sina ullskrittäcken med gamla "Charlies-loggan" så då passade vi på att köpa ett brunt! Bild på den kan ni nog få när den ligger på Florran istället ;)
*Investerade i ett KK Ultra sprengerbett, då det är utformat så att det inte kan vinklas upp i gommen och ska ge en  otroligt bra kontakt och många upplever att hästen går bättre på sprenger än ett vanligt bett. Skriver en recension när jag testat det ett tag!
MÅSTE TILLÄGGA! Det är första gången någonsin som jag äger så här mycket märkesprylar, so don't judge me x)

LOV

Snart, så är det lov! :D Pappa kommer och hämtar mig i eftermiddag och kan eventuellt rida Florran ikväll då. Imorgon (eller nästa fredag? :S )så är det iaf Sadelutprovning på Charlies! Nice! Längtar att få rida Florran igen :D <3

Nu ska jag skriva klart en engelska uppgift och sedan ska jag se till att jag och joss ska byta julklappar, snart xd

Qalle Bus

Idag hade jag ridning och fick 7-åringen Qalle Bus. Vi red för Sjaunia och övade på att flytta bakdelen, framdelsvändningar och galoppfattningar :). Jag och Qalle passar inte riktigt ihop, men vi kämpade på ändå! Jag hade jättesvårt att sitta ner i hans trav för att han hade så stort steg, men det blev bättre mot slutet när jag vågade slappna av mer.  Är också lite stolt över den fina knoppen jag gjorde i hans panlugg, bara för att jag blev inspirerad av alla som gjorde hästskötarprovet idag :D

Bild från plonninge.se


Jag har som ni kan gissa inte lov denna vecka, men slutar redan på torsdag :) Längtar!

Stalljour!

Det har blivit mycket mockande och sådant nu. Jag och min klasskompis Evelina har det jobbigaste stallet (Y). Igår var jag sammanlagt i stallet i ca: 11 timmar :O Detta för att jag har lör kvällsfodring och sön morgonfodring. Igår fick nämligen min favorithäst på skolan, Alure, kolik så vi blev alla kvar där några timmar extra. Nu står hon i Slöinge till måndag för att de ska ta prover.

Idag fodrade jag kl 7 på morgonen, jobbade till 10.15 och fixade sedan allt till Mulle, som jag är hästvakt till nu över helgen :P Om ni är nyfikna på honom så heter hans ryttares blogg : http://rrebs.blogg.se/

Nu ska jag snart tillbaka till Fjellare för eftermiddagspasset och sedan blir det massor av matte (Y)...

Hoppas ni har en lite roligare helg! ;D


Freeedag ...

Detta är nog den första gången jag inte är jätteglad för att det är fredag, jag ska nämligen ha stalljour hela helgen! :( Dessutom har alla där hemma lov nu, och jag får inte lov förrens nästa torsdag! Så kommer inte kunna träffa lika mycket folk nu "/.


Ikväll har jag varit hästskötare åt min klasskamrat Ida! Gjorde iordning Diwa medan hon knoppade.
*Sprayade svansen med pälsglans, borstade ut och flätade sedan för att få en lite vågig, tjockare svans.
*Ryktade först noggrant hela hästen och sprayade på lite pälsglans på baken och på halsen. Ryktade sedan tills pälsen blev lagom glansig :).
*Tvättade bort leran på benen och shamponerade de vita tecken på benen.

Det gick bra för dem, förutom att Diwa busade till det lite och bockade, hon taggar nämligen mycket i galoppen ;P.

Nu har jag duschat varmt och ligger med datan i sängen :) Väntar på att Ida och jag ska laga mat och kolla på film :D


Du vet att jag alltid kommer älska dig, att ingen kommer ersätta dig och att du för alltid har en stor del av mitt hjärta som ditt eget<3 Älskar dig Källstorps Lima <33    11/6- 2010 <3

Idag är det 8 månader sedan min vita ängel försvann från mig<3 Älskar dig, Källstorps Lima <3 Saknar dig jättemycket .. <3

Michelle Pfeiffer

Idag har jag haft ridning på förmiddagen, och för första gången så red vi för Sjaunia. Tycker att det gick helt okej, men hade velat ha mera aktion i bakbenen! MP är sån att hon går i "fin form" men jobbar ändå inte riktigt på. Så kämpade med det och fick till några fina stunder, men tror det blir bättre nästa gång.
Måste verkligen ha korta tyglar, att rida med långa är en ovana jag ärvt av min mamma , tyvärr xP

Bild på MP från plonninge.se

Nu ska jag skriva det sista på rapporten och sedan blir det matte :(

Rapport från Plönninge!

Veckan har än så länge varvats med matte, traktorlektioner och idag- BAD! Vi åkte in till Halmstad badet med idrotten och det var jättekul! Det fanns 3 olika rutschkanor :D <3 Sedan åkte jag och några andra in till Flygstaden och handlade mat, godis och annat bra till helgen, har ju stalltjänst (Y)... Men kan säga att jag kommer va riktig onyttig denna helgen hehe...

Idag gjorde jag också traktorprovet och det gick bra! ^^
Nu ska jag försöka skriva ihop något om praktiken! Och imorgon blir det ridning! :)


Bild som mamma skickade :)

Ridning

Idag så hoppade jag över frukosten för att jag var så trött och åt lite på rummet istället. Sedan missade jag bussen till Fjellare, igen.. 

Vi hade jättemycket stalltjänst idag så det blev väldigt stressigt då vi var 8 personer på 4 stall. Yeeeyyy

Jag blev tilldelad Alure och fick reda på att vi hade bomövningar :). I början gick det sådär, men sedan mjuknade hon och jag kunde rida med bara ett lätt,lätt stöd i tyglen och hon gick i fin stadig form ! :D När vi kom till bomövningarna blev hon lite smågalen.. Bockade asmycket, så kom aldrig riktigt till ridning då jag galopperade på en volt med fyra bommar.. Fast jag tyckte det var jättekul med lite liv i hästen och jag satt iallafall kvar ;) Mycket nöjd, denna hästen gillar jag! :D


Traktorkaos

Idag hann jag med lite ledarskapsövningar med Florran :).  Gick väldigt bra! Hon stod och tuggade när jag höll på med bakbenen :D Kändes jätteskönt :)

När jag väl tagit mig ut till skolan, efter att ha gått en lång bit i regn med jättetung väska för att fritids aldrig kom och hämtade mig, så hade jag traktor lektion. Började med att faila och körde med handbromsen i :).  Läraren hjälpte mig och sedan körde jag vidare (A). Övade på att koppla släp och det gick helt okej,  och kunde faktiskt backa in traktorn helt själv! STOLTHET! :D

Nu försöker jag plugga med Julia och Jeanette och det går jättebra.... NÅGON drar ut alla mina sladdar hela tiden ...

Första hoppträningen!

Idag så åkte vi först med Florran till Hinni för få tips på ledarskapsövningar och andra hanteringtips :). Det gick mycket bra :D


Senare blev det min och Florrans första hoppträning tillsammans! I början försökte hon springa iväg mot hindrerna och lyssnade inte riktigt men sedan gick det faktiskt skitbra, över förväntan! :D Jätteglad och Emelie hjälpte mig jättemycket :) Hoppas på att hon kan hjälpa mig mer gånger! Vi hoppade lite olika linjer, ni kommer se dem på filmen som jag förhoppningsvis kan lägga in ;) Som sagt, verkligen nöjd! :D (Y) <3 Både jag och Florran fick beröm :''') <3

Fick lite läxa:
Rida utan stigbyglar
Tänka på handen
Öva in en mer effektiv ridning

Typ... Orkan?

Idag blåste det jättemycket när jag skulle rida så det lät i alla tak och man nästan blåste iväg vid vissa tillfällen :o Så tog in Florran tidigare idag tillsammans med de flesta andra hästarna. En häst hade till och med fått täcket avblåst!
Sedan blev det impulsivt biobesök med Matilda Magnusson <3! På ca 1 timme så hann vi precis till början av filmen xp Vi såg Trassel och kan bara säga såhär..... DEN ÄGER! Skrattade typ helatiden och den va typ helt underbart gullig och galen xD
Handling: Det var en gång en häxa som gömde livets helande blomma och använde den för att hålla sig evigt ung. Drottningen i riket blir dödligt sjuk när hon är gravid med sitt första barn, Rapunzel. Därför skickas vakter ut och hittar tillslut blomman och man kan då, till (nästan)allas lycka bota drottningen!
Barnet som föds har gyllene blont hår, fast båda föräldrarna är brunetter... När häxan upptäcker att Rapunzels hår kan hela, kidnappar hon henne och låser in henne i ett högt torn( det vet de flesta). Där lever Rapunzel ett säkert liv ända tills en tjuv väljer fel ställe att gömma sitt stöldgods på.  Rapunzel+Stekpanna= väldigt farligt för inkräktare... ;) Hon "ber" tjuven visa henne till lyktorna hon i skyn som hon ser varje år på sin födelsedag. Först då skulle hon ge hans stöldgods tillbaks.
Efter detta följer massor av roligt trassel, men säger inte mer än så här för ni måste helt enkelt se den!
Betyg: 5/5, Det förtjänar den verkligen! Passar alla åldrar och tror inte att man kan se filmen utan att skratta en enda gång ;)

Bilder från filmen!Första skuttet 2011

Idag har det officiellt varit "Förvirra en Alexandra-dag". Några vet varför ;)... Ni andra kan fortsätta gissa (Y) Kan ju säga att jag gillar  macdonalds starkt<3

När jag tillslut kom hem så åkte jag upp till Florran och red lite markarbete och tog några skutt på ett sockerbitshinder :D Gick mycket bra, förutom att hon inte var så intresserad av att jobba efter det ;)
Måste också säga att jag hade fel om tävlingsdebuten, den är visst inte förrens i Mars, så har gott om tid (Y)! Imorgon ska vi ta med Florran en sväng till Hinni och sedan får vi se vad som händer ;D 


Gammal bild, men den är så bra att den tål att upprepas ;)


HEEM

Nu har jag precis gjort G, VG och MVG prov i organisationer och myndigheter inom natrubruket. Inte det roligaste ämnet men tror det mesta gick bra :).

Igår så var Anna och kollade Florran igen med Biolighten och hon sa att nu kunde vi köra på som vanligt igen :D Härligt! Så tror jag tar ett litet sockerbitsskutt idag bara för att och så ska nog Emelie hjälpa mig lite på söndag, Annars hinner jag inte hoppa ordentligt innan tävlingsdebuten på Gark! Kan nämligen inte vara med på Clear rounden nästa helg då jag har stall-jour nere på Plönninge "/. Men får helt enkelt se den "riktiga tävlingen" som en vanlig clear round så vi ska bara rulla runt banan lugnt och fint ;) Vet inte om Florran tycker LD är för pluttigt men hade i alla fall tänkt mig en LD och LC :)

Nu ska jag börja ta mig mot bussen och snart blir det hemfärd!! :D Kanske får in filmen från i måndags senare också ;
)

Hoppning!

Idag blev det Fjellare igen :D Fick önska häst så rick Dido och vi skulle ha hoppning.
Glömt att hon va så framtung så blev lite överraskad men mot slutet blev det bättre ;) Hoppade lite olika övningar och avslutade på studs-bruten linje-oxer! Ni fattar inte vad härligt hon hoppar :D:D <3 Fick en bra känsla i magen båda gångerna över oxern! :D Asglad! Så duktigt, duktig, duktig! Kändes som att hoppa Florran på provridningen :D

Bild på Dido från plonninge.seInte fått tag på Malin och vet inte om jag orkar bli medlem i Plönningeryttarna för en klubbtävling? Kan ju snart tävla Florran, så tror jag skiter i det! "/. Annars hade jag nog velat vara med, men nu får jag peppa Ida och Claudia istället ;) Funderar på att rida vanligt ändå på någon av skolhästarna? Har för mig att det var gratis ;)

Fjellaregård!

Om ni undrar vad rubriken är, så kan jag säga att det är stallet på Plönninge. Jag hade nämligen ridlektion idag :P

Red  Miria och det gick helt okej tycker jag. Men om hon inte jobbade tillräckligt med bakbenen så började hon slå med huvudet om man råkade ta i henne då. Men när det gick bra, så var hon avslappnad och gick i en mjuk, fin form. Malin, ridläraren, sa att det var det bästa jag har ridit (för henne då;) ).
Förklarade att min duktiga ponny lärt mig mycket på lovet och känns jätteskönt att jag utvecklats så mycket, märks specillet med min förmåga att rida olika hästar! Härligt! :D Kändes som jag stog och trampade luft i min utveckling, men nu rullar det på :D

Bild på Miria från plonninge.seImorgon har jag ridning igen, eventuellt trav om läraren är frisk, och ska anmäla mig till en dressyrtävling på en ridskolehäst, ingen aning om vilken (Y)! Får väl se vilka som fortfarande är lediga (A).

Nu har jag lämnat in mitt arbete om "vad jag vill bli när jag blir stor" och valde att skriva Etologi och djurskyddsprogrammet. :) Låter väldigt kul faktiskt :D

RSS 2.0