Duktiga Sara!

Som de flesta vet, så har Sara Algotsson tagit indivudellt silver i fälttävlan!
 
Och om ni såg den sista ritten, så vet ni själva att man hann skrika av glädje, men det böts snabbt ut mot ett "NEEEEEJJ!!". Om ni inte såg ritten borde ni göra det, så HIMLA nära guld.
 
Jag är så imponerad av svenskarna, så grymma.
Lätt att min 5 veckors praktik ska bli i ett fälttävlansstall nu i höst- har ni några tips? Både utomslands och inom Sveriges gränser fungerar! Bara man får rida och utvecklas lite :)
 

Okej, Sverige äger

Vi har just nu Sara Algotsson på delad första plats i fälttävlan och laget ligger på tredjeplats!
 
Allt hänger på hoppningen imorgon, och laget är ett nedslag från silver och två nedslag från guld!
 
Måste även säga att unga Ludwig Svennerstål ( 21 år gammal!!) gör en superbra OS-debut och just nu ligger denna kille på 7e platsen. Sjukt bra.
 
Stolt svensk och stolt över all TV och radiotid som vi ändå får! Bara ledsen att jag inte kan se hoppningen live imorgon.. Jobbar ju denna veckan ut, sedan är det bara en vecka kvar tills skolan börjar!
 
Här ser ni förbundskaptenen Gunilla, Linda Algotsson,
Sara Algotsson, Malin Petersen, Niklas Lindbäck och Ludwig Svennerstål!

Titta vart du ska!!

Standard för den meningen. Kom på den igår med Matilda och Linn och minns inte ens hur, bara att den är grymt rolig hehe..
 
Idag har jag stått på banan, spanat in potientiella hästar jag tycker de ska skänka till mig och sedan hann jag även med att tjuvkika på när några red efteråt! Roligt värre, men riktigt trött. 
 
 
Om jag inte lägger mig tidigt idag så tillåter jag mig själv att slå mig i huvudet, skärpning. Annars kommer jag ångra det imorgon bitti, igen (som vanligt..?)
 
 

Funktionär

Nu blir det att dra ut till stallet och hjälpa till på Garks Nationella hopptävlingar!
 
Skulle kolla in i sekretariatet om där behövdes hjälp, annars skulle jag röra mig mot banan! :) Så kommer antagligen (som alla andra) bränna mig rätt så rejält idag... Så jag säger AJ, bara ifall att!
 

Duktiga Matilda i debut!


Idag följde jag med som hästskötare/sällskap/skrattande sak som röd på sig/ fotograf!
 
Det blev en dubbeldebut då varken ponnyn eller ryttaren startat fältttävlan innan och trots att det krånglade ibland så var de skitfina och de tyckte det var kul och ville helt klart fortsätta med det!! SÅ  GLAD!! :D





LÄTT en av de snyggaste matchningarna på plats! Lägg märke till att t.o.m knapparna på stövlarna matchar (dock var inte det planerat.... )


 
 
 
ÄNTLIGEN är jag inte ensam om fälttävlan på Gark, fast nu har jag ingen att tävla så det skiter sig ändå...
Attans!
 
Aja, det gäller att fortsätta ragga upp modiga små ungdomar och peppa dom att testa denna gren som är så j*vla rolig och underbar och allt på samma gång!
Testa en gång och du är fast, det är lite som en drog ;)
 
Hade varit GRYMT kul om GARK någongång skulle kunna få ihop ett lag till Lag-SM. En dröm, som jag hoppas att jag åtminstone får uppleva från läktarplats!

Filmen på Scotland

 
 ''
 
Äntligen går det att länka filmen rätt- här har ni mig och Scotland!

En lagom svettig dag

Innan lät varje dag såhär:
 
"Neeej, det regnar för mycket!"
"Var är solen, värmen, sommaren??"
 
Nu låter det:
 
"Det är för vaaarmt, svettas som en gris.."
"Snälla, snälla lite vind??"
 
Ja, vi svenskar blir då aldrig nöjda. Så imorgon får vi en blandning med 26°, regn och åska. Tack för den!

 
 
Imorgon ska jag nämligen med och kolla på när Matilda debuterar i fälttävlan (jag är minst lika taggad jag och säger det igen;  stackars mina kommande barn. Jag kommer bli en hemsk ponnymamma... ;) ).
 
Hon ska rida P70, vilket innebär att hon rider ett dressyrprogram, hoppar en bana på 75 cm och sedan rider hon en terrängbana på 70 cm. Precis lagom att börja med, och om de gillar det tror jag de kommer kunna klättra rätt snabbt :)
 
Kameran följer med så Matilda kommer få en massa fina bilder från sin debut! Och så kommer jag säkert hitta fler fina ponnys att fota ;)

Framtidsplaner, inte så mycket nä...

Att jobba i värmen, med långa byxor och tshirt är inget att rekommendera. Tyvärr är det sånt som gäller på en kyrkogård! Men det har varit så varmt att vi kavlat och byxorna och gått i linne, annars hade de inte haft några arbetare kvar. Det skulle bara funnits pölar på golvet. Det undviker jag helst...
 
Idag så slängde jag mig iväg och badade i en sjö utanför Gnosjö( nästan lite vitsigt!) och sedan blev det kvällsmat hos farmor :) Mysigt med mycket prat!
 
Aprå  det så sasar jag nästan för den dagen man blir pensionär. Vad ska man göra med alla tomma dagar liksom?
Jag gillar ju läsa, men böckerna kommer ju ta slut rätt fort om det är allt man gör.. 
 
Jag drömmer om att jag ska ha lagt undan tillräckligt mycket pengar så jag kan resa mycket, helst hela vinterhalvåret och fortsätta rida!
När man ser hur svårt äldre har med pengarna idag känns det tveksamt att jag kommer lyckas, men det hade definitivt varit det bästa sättet att leva sig gammal på!
 
Ett annat problem är att jag inte har en j*vla aning vad jag vill bli. Ingen alls. Jag kommer drabbas av panik efter studenten. 
 
Därför har jag bestämt mig för att resa. Hitta mig själv. Växa. Och komma hem som en ny människa som vet exakt vad jag vill med mitt liv. 
 
En bra plan, inte sant?
 
Vad vill ni göra efter gymnasiet? Tänker ni bli veterinären (standardsvar ;) ) eller resa så mycket som möjligt?
 
Jag är nyfiken; berätta! :)
 
 

Bilder från Pay and Jump!

Linn och Scotland! :)

 
 
 

Bilder från Pay and Jump!

Linn och Scotland! :)

 
 
 

Bilder från Pay and Jump!

Linn och Scotland! :)

 
 
 

Scotland på Pay and Jump

Idag var jag med som hästskötare när Linn skulle starta i Styringe!
 
Dock hade de sett fel på tiden så vi kom galet sent och hon fick efteranmäla sig till en högre klass och dessutom hann hon inte rida fram ordentligt innan hon skulle starta.. ;)
 
Hennes två starter avklarades allt som allt på 15 min. Det gick undan minsann!
 
 
Här har ni lite fina bilder att titta på! :) En bild var att datorn orkade idag..
 

Scotland i bilder


Skojar inte om att det är POWER i denna hästen. Ibland påminner han om en kanonkula, men mestadels av tiden på hans rygg bara skrattar man.
Så himla glad, positiv och framåt! Det är så jag vill ha det!
 
Igår gick han riktigt fint och jag tänkte på min sits och att jag tittade utåt för att sätta mig rätt balansmässigt (testa det någongång-  gör underverk!).
 
Imorgon ska jag med och kolla när snygga ponnyn ska hoppa Pay and Jump i Styringe, roligt!
Tänker agera fotograf så ni kan se fram emot lite fina bilder, som alltid ;)





Inte den vackraste bilden, men älskar mitt leende. Det är så här jag ser ut när jag rider Scotland överlag. Skrattande. Hästen är ju bara för underbar!

Bara jag som redan börjar se en skillnad i min sits?
Lite, lite stolt. Eller rätt mycket faktiskt ;)
 
 
 

Scotten

Red fina herren idag, tyvärr är klockan mycket nu när jag redigerat bilderna lite så jag prioriterar min sömn inför morgondagens jobb i rabatterna. Två veckor kvar!..
 
Bilderna kommer upp imorgon, då jag faktiskt har en HELT tom/ledig dag. Min planering lutar mot att ligga och sova i solen ;)

Händelserik helg

Lillebror fyllde år i fredags, så direkt efter jobbet åkte vi ner till Helsingborg för att äta tårta och allt som hör till!
 
Lördag var det så underbart fint väder, så låg stilla i solen ända tills vi var tvugna att köra hemåt, pga att Nakita skulle åka tidigt morgonen efter. 
 
MEN! Efter vi lämnat Nakita fick jag en av mina sommarupplevelser- LISEBEEERG!
Älskar stället. Förlåt. Älskar karusellerna, eller snarare den pirrande känslan i magen. 
Gissar att det är därför jag gillar heta hästar, för spänningen. Och likaså med fälttävlan ;)
 
Jag är en sådan person som innan jag dör vill ha hoppat bungey jump, fallskärm och liknade sådana saker. Älskar kicken man får. Jag var helt salig efter jag åkt Atmosfear i lördags, så sjukt lycklig och kunde inte sluta le.
 
Fast det gjorde jag sedan när jag var den enda som inte vann något i gänget och typ alla andra vann flera stjärnvinster- VAR! Fick iaf lite godis hihi ^^
 
 
Sedan måste jag även säga att jag hade mina fina vänner med mig, som jag verkligen velat träffa ihop lääänge- fina Matilda och Josefin( aka Joss, Blackkie mm...)
 
Jag blir helt galet glad, skrattar som en tok och kan inte sluta prata för jag träffar dom såpass sällan.
Jag gillar vår trio. Och snygga är vi också!
 
 
 

Everything comes to an end

Igår så åkte min Nakita iväg för att börja sitt nya liv som avelssto!
 
Det känns bra, fina stora hagar, de har lösdrift och håller på att renovera stallet och det kommer bli skitfint :)
 
Men det viktigaste är att de inte har något barn( en vuxen dock) och det känns extra tryggt då hon inte ska ridas och att hon även kommer få bli mamma, när hon älskar föl så mycket!
 
De gillade hennes typ av sportponny och att de fick både bra hoppteknik och steg OCH ett fantastiskt temprament ;)
 
 




Vi hann inte ens ha ett år tillsammans och det är tråkigt att det slutade såhär, men det är det absolut bästa för alla parter. Hade jag haft eget stall hade vi behållt henne, men så är det tyvärr inte.
 
Och jag hade nog tröttnat om jag aldrig hade fått rida min egen häst och aldrig kunna sätta mål att sträva imot, att drömma om.
Jag är en tävlingsmänniska. Jag vill ha planer att följa ;)
 
Dessutom är stallet där vi har henne nu inte alls bra för en häst som inte rids då hagarna inte är tillräckligt bra för att hon ska kunna motionera sig själv och må bra helt enkelt!
 
Så kändes bra att lämna henne på detta fina stället! Hon var kolugn och fann sig direkt!
Numera går hon med en unghingst så blir det något, så blir det något.
Annars testar dom nästa år! :D
 
Äldre bilder med gamla ägaren! :) Vacker ponny!
 
 
 

Hur nogranna är ni med era stövlar egentligen?..

Är du den pedantiska som putsar både innan och efter ridning, eller är du den som skjuter upp putsningen av stövlarna så länge som möjligt?
 
Jag är en blandning av båda, putsar nog varannan gång (mest för att det är så kladdigt i paddocken nu ;) ) men idag gjorde jag en grovrengöring!
 
 
 
 
Satte mig nämligen och rengjorde något som jag tror många missar/skiter i; dragkedjan!
 
Handen på hjärtat- när rengjorde du den senast eller du har kanske aldrig gjort det?
 
Det är så här enkelt och kommer ge era stövlar några mer år att leva: Offra en tandborste, blöt den och gnugga. Har du olja för dragkedjor så använder du den efteråt. SIMPLE AS THAT!
 
Nu har jag kanske räddat några stövlars liv, känns bra- tackar som frågar! ;)

Scotland

Efter om och men fick jag in Scotland från hagen (hittade inte ingången, glömde ta med grimma...) och bestämde mig för att rida barbacka precis som senast! :)
 
Bara jag inte spänner mig och verkligen slappnar av totalt så går han fint och jag vågade mig faktiskt på att galoppera galningen barbacka! Fick stå upp en del (benmuskler here I come!) men han var SÅ, SÅ FIN!
Och efter galoppen bara travade han på i låg form. 
 
Bestämde mig för att utmana ödet ännu en gång och skritta över lite bommar faktiskt och efter lite skeptisk inställning gick han över dessa 2 bommar flera gånger.
 
Det ironiska, mina vänner, är att hästen är 20 x)
Verkligen en speciell kille detta, men så himla fin och rolig!! :D

Vilket ös!

Jag pratar om när Nakita släpptes ut i en av de största hagar hon någonsin gått i, skulle jag misstänka.
 
När jag släppte henne rusade hon förbi de andra hästarna, rakt ut i hagen och sprang tills den tog slut med dom andra hästarna bakom sig. Hon fattade dock inte varför de följde efter henne... ;) 
 
Riktigt söt var hon och riktigt lycklig! Scotland, som jag rider, blev chockad när han såg henne eftersom hon har flugtäcke på sig. Han stod och stirrade vääldigt länge ;)
 
Som ni kanske fattat så står hon för tillfället på samma gård som Scotland, skitsmidigt!
Så imorgon visas Nakita för en intresserad och jag rider Scotland- trevligt! ;)
 

Ang Provridningen

Provred ju en superfin häst i lördags, kändes som att det skulle kunna bli något väldigt bra.
 
Vi ville ju låna, och dagen efter kom ett par som var redo att köpa hästen direkt, så det sket sig.
 
Så vet du någon fin häst som ska lånas ut, skriv gärna! :)
 

Något jag märkt..

Nu i efterhand när jag kollat på resultatet från Skol mästerskapet så kom jag fram till att jag faktiskt kom 4a i terrängen, med en häst som höll på att slänga av mig innan start och inte var särskilt svängbar och som dessutom (tydligen) brukar stanna på terränghinder.
 
Rätt stolt ändå över 5 åringen!
 

Jaha..

De intresserade av Nakita hade fått migrän så förhoppningsviskan de komma imorgon! 
 
Gick en runda med Nakita i sitt vita flugtäcke och skrämde slag på Damitra (som gick i Falsterbo i Tour of the Amatours finalen i onsdags. HA!).. Nakita blev rädd för att Damitra var rädd, men Damitra var rädd för henne så då blev Nakita rädd för sig själv... Eller?
 

I varje fall sa jag hejdå till vår söta ridskolemaskot Puff som ska få somna imorgon eftersom han på senare tid har fått väldigt ont i sitt ben..
 
Satt och gosade jättelänge med honom och han satte sig nästan i knät.
Sedan så kom en annan och skulle klappa och då bet han. FINT AVSKED, bra gjort. Nä, men söt är han i varje fall!
 
 

Nakita är hemma!!

Idag, direkt efter jobbet, så körde jag och mamma iväg mot Falkenberg!
 
Hon fick massor av äpple som fjäsk och var väldigt pigg och glad! ;)
 
 
Nakita är inte dräktig av anledningar jag ännu inte bestämt mig om jag vill dela på bloggen.
 
Men nu är hon triangelmärkt och vaccinerad iaf!
 
Imorgon kommer som sagt några och tittar på henne, så får väl hoppas att de charmas av vår vackra tjej!
 
 

Beautiful pics

 

Quotes of Life

 

Ni lyckliga människor..

Ni som i år besökt Falsterbo (där jag gärna hade velar vara just nu, dör så avundsjuuk.. Även fast jag inte har någon häst att shoppa till- ändå..!)
 
Jo, eftersom ni plågar mig med era lyckliga falsterboinlägg,-statusar, -bilder tycker jag attt ni borde göra en sak för mig; Länka ett inlägg på era inköp så jag blir ännu mer avundsjuk.
 
Varför försöker jag plåga mig själv ännu mer? x)
Aja, just do it- nyfiken så jag dör!
 

Lite hemligheter

Så glad, så glad att det verkar lösa sig med Nakita! Det är några som ska kolla och titta på henne nästa vecka, och även om de inte passar så har vi några andra i kö! LYCKA!
 
En annan liten sak jag inte nämt här är att jag lagt ut annons på Hastnet för ett tag sedan där jag sökte en lånehäst. Fick ett intressant svar i veckan som jag provred idag. 
 

A solution is coming up?

Ska upp om 6 1/2 timme, så snabb update! 
 
Har faktiskt fått några intresserade på Nakita, åh så glad över detta!!
Det kanske, kanske, kanske löser sig???
 
Hoppas att även ni håller tummarna!

Finns ödet, så hatar jag det.

Tipsa så många ni kan. Behöver snabba besked.
Snälla hjälp oss.
 
Här har ni hennes annons...
 
Första gången jag lagt ut en häst på annons, men nu är det definitivt det bästa jämfört med alternativet.
 

Ännu en tävling!..

 
 
 
"Jag är med och tävla hos Topelite.blogg.se om ett pannband i valfri färg. Var med du också!"
 
 
 

Filmen på Scotland

HÄR hittar ni filmen på mig och Scotland!
 
Varför kan jag inte bädda in film på nya blogg.se??..
 

4 veckor to go

Jag känner mig lite såhär...;
 
 
Jag har nämligen gjort första dagen med rensning av ogräs på stadens kyrkogårdar- Vilket innebär att jag måste gå upp kl 6.. Fyra veckor kvar. Förlåt för deppinlägg, filmen på Scotland är iaf under uppbyggnad!

Klockrena bilder..

 
Bilderna hittade jag på denna bloggen!

Vinn ett Scapa schabrak- JA TACK!

 
Man vinner dock ett i orange, inte mig emot- jag är inte så förtjust i röd ;)
 
 

Någon har varit duktig idag!

Jag bestämde mig för att testa att rida barbacka på Scotland! Det var ju så himla varmt och jag var nyfiken på hur han skulle reagera- Dampa loss eller vara mer avslappnad än vanligt? 
 
Det blev det sistnämnda! Han var så grymt fin! 
 
Jag skippade dock galoppen eftersom jag inte hade halsring+ Scotland har stubbman+ min balans+ första gången han rids barbacka på några år iaf!
 
Har världen finaste filmklipp och de tänker jag tvinga er att titta på!!
 Stolt över att han kämpade på trots värmen och massa jobbiga flugfän ;)
 
 
En använd bild, I know!

DEN ÄR MIN!

 Åååh Tradera är min bästa vän när aktionen går bra!
 
Nu har man fyndat ridbågen från Perfect Sit för några hundralappar mindre- KASCHING!
 
Ser fram emot att testa den! :D
 
 

En grymt, grymt fin ponny mina vänner!

Min klasskompis Rebecca ska sälja sin überfina Nelson! 
 
Han kommer säkerligen, med rätt ryttare(!) kunna gå SM.
 
Jag har lekt fotograf åt denna häst måånga gånger för, ja vad kan man säga. Han är rätt grym.
 
Låter bilderna tala för sig själva.
 
SÅ VET NI NÅGON SOM VILL HA EN SKITFIN PONNY- TIPSA!
 
Han är Cponny, men slutmäts först om 2 år :)
 
ANNONSEN finns här!
 
 
 
 

Sneak peek på Hööks nya kollektion

Om ni inte har sett den kika här!
 
Själv är jag nyfiken på ridbyxorna nedan! ;)
 
 
 
 
 
Och finns det något snyggare än att matcha schabrak och pannband? Precis lagom, snyggt som f'n och man slipper huvudvärken av att ytterligare en ryttare rider in med schabrak, luva, benskydd, kavaj och gärna även pannbandet i samma färg. TOO MUCH!
 
Missuppfatta mig rätt nu, jag älskar matchade outfits, men ibland blir det bara.. för mycket.
LESS IS MORE!
 
Detta är personligen riktigt snyggt!
Btw, Garks gamla ridskoleponny Hampus på bilden!
Klickbar bild

Scotland

Scotland var så trött och mysig idag!
 
Så tog det rätt avslappnat på ridbanan och red i lång, låg form  (vilket jag inte trodde att jag skulle lyckas med på denna hetsporren) och det mådde han väl av och fick stretcha ut sig ordentligt!
 
Lyckades t.o.m få honom att tänka lite lång, lågt i galoppen också! HAN VAR SÅ GRYMT DUKTIG OCH GAV EN VÄRLDENS BÄSTA KÄNSLA! Jag bara log, log och skrattade!
 
Sedan så började sadeln glida bakåt när jag började jobba lite mer med traven (jag hade inte spänt åt ordentligt... ups) och det blev han lite stressad av i ridningen. Lyckades få några fina varv på volten innan jag hoppade av, la om den och lät mamma leda han medan jag tittade på lilla Bella Bus sadel! :) Synd att jag gjorde missen med sadelgjorden bara!
 
Mycket, mycket glad att jag får rida denna ponnyn :D
 
Är ni lite sugna på film kanske??

Då lämnar vi Skåne..

Nä, nu är det dags att ta sig tillbaka till verkligheten!
 
Börjar jobba/rensa ogräs på måndag och ska göra det i 4 veckor och ikväll ska jag få rida på fina, fina Scotland! Trevligt! :D Inte jobbet då, men pengar är väldigt bra att ha! ;)
 
 
Så hädan efter blir det stugan på helgerna, eller Falsterbo (hur det nu blir med detta...) och så har vi ju nationella storhästtävlingar på Gark som jag ska försöka hjälpa till på!
 Det gäller att pussla! ;)
 
Nakita är fortfarande kvar i Falkenberg eftersom hon inte vill brunsta! Hon tror väl att hon redan är dräktig...
Blä på detta!
 
Prio lista:
1, Nakita ska bli brunstig
2, Nakita ska behålla fölet
3, Fölet ska födas friskt!!
4, Hitta en storhäst att låna maybee? ;)
 
 
 
 

Snygg häst!

Igår så passade jag och mamma på att cykla förbi vårt "sommarstall" här nere i Skåne!
 
Om vi har en ridbar häst brukar den följa med till stugan och gå här nere :) De har en skitstor äng med hinder att rida på och hindrerna står alltid uppe så det är bara att styra runt lite som man vill- love it!
 
Iaf så har vi ju en snygg, snygg häst där som numera är vallack(han var hingst på bilderna)!  Ska tydligen få sitta på honom nästa gång jag kommer ner, spännande! ;)
 
 
Bilderna är från när jag red Lima(min C-ponny)  och hjälmen var inte min så därför ser det ut som det gör... ;)
 
            
 
 
 

Vadå fint väder?

Idag har jag ÄNTLIGEN fått min första riktiga sommarlovsdag! Och hela juni har gått och jag börjar jobba nästa vecka...
 
Jag har solat i trädgården, åkt till stranden, badat och promenerat i havet och haft det allmänt fint. 
Vill inte att dagen ska ta slut och vill inte gå in... Så just nu sitter jag ute (i bikini!! DÅ är det sommar! ;)) med datorn i knät i kvällssolen. UNDERBART med andra ord!
 
Hoppas ni också haft en fin sommardag vart ni än bor i Sverige!
 
 
Bilder från tumblr! ;)

Det blev några påsar ändå..

Alltid! Jag säger att jag inte ska köpa något och så kommer jag hem med händerna fulla!
Men fyndade faktiskt på rean på H&M ;)
 
Det blev en stickad kofta och ,hör och häpna, en STUDENTKLÄNNING!! Ja, man kan ju inte säga annat än att jag är i god tid i varje fall!
Och så slipper jag paniken för det till våren. Men lite sjukt, yes!
 
Sedan blev det även det populära halsbandet från Gina Tricot eftersom det är så snyggt! :)
Väldigt likt halsbandet på bilden! :)

Shopping på G!

Snart blir det att dra sig mot Väla som enligt mig är edt bästa shoppingcentret i Sverige! Det bästa jag har varit so far! ;)
 
Just nu har dom runt 110 butiker där ochd et är ombyggt sen senast så numera hittar inte ens jag där! 
 
Idag ska jag inte köpa någt speciellt, men titta och prova är alltid gratis ;) Det blir nog mest mamma som ska handla idag! 
 
Bara för det kommer jag säkert hem med flera kassar... :P

Nyfiken på..

Hittat några saker hos Perfect Sit of Sweden som jag verkligen, verkligen vill ha!
 
Jag SKA köpa, helt klart, frågan är bara vilken av dessa två modeller?
 
Denna västen "stramar" när man kutar ryggen och påminner en om att sträcka på sig ordentligt. Kan även användas utanför ridningen!
 
Hållningen är extra viktig för min snea rygg :P
 
-"Perfect Shoulder hjälper dig som ryttare att träna upp din hållningsmuskulatur genom att dra tillbaka och öka rörligheten i framåtroterade axlar och kutiga skuldror. Det gör att du uppnår en korrekt position i sadeln med tillbakadragna skuldror och en stark bål." - Perfect Sit of Sweden
 
Perfect ShoulderPerfect Shoulder
 
 
Eller denna!
 
 
-Ridbågen fästes bakom ryggen och "krokas" sedan i runt överarmarna. På så sätt intar du en korrektare sits i sadeln genom rakare rygg, stadiga och mjuka händer och med armbågar som kommer att ligga intill överkroppen - Perfect Sit of Sweden
 
Denna verkar ju ta båda mina problem i en smäll, men är rädd att jag kommer känna mig "låst" i den..
Någon som hört något om dessa? :)
 
Perfect Sit
 
ALLA BILDER är  från Perfect Sit!
 
 

Tävling hos Nellie

Jag är med & tävlar på nellieberntsson.se om att vinna en valfri vara hos horsemeup.se för 1000:-
 
4
 
 

Saker jag inte borde köpa, men vill!

Jag vill ha en ridbar häst, men det räcker inte en lön till ;) Så den stryker vi!
 

Jag vill ha Jeffrey Campbell skor
i denna snygga färg!
 
Jag skulle vilja ha en hjälm att ha i skolan som är en storlek större!
Någon av dessa två hade varit ett alternativ hehe... 
 
Jag vill ha nya shortchaps, inget avancerat egentligen!
Jag har ju stövlar som jag trivs med, så ett par chaps från Hööks blir lagom :)
 
De jag har nu har slitits sönder efter envis användande i flera år! ;) Haft dom sen C-ponny tiden!
Hittade en som gjort en bild på de jag funderar på! :)
 
Jag vill ha en Nakitabebis, kan bara hålla tummarna för denna!
 
Bilden är inte min. Ägaren till den hittar du om du klickar på bilden!:)
 
Sen vill jag spara till ett liv efter gymnasiet och eventuella resor ;)
 

Trädgårds fix

Dagen har bokstavligt  talat ägnats åt trädgården,plantera, rensa ogräs och sätta upp baden baden stol.
Men jag har även hunnit med att köpa nagellack och en parfym( WOW jag är otroligt imponerad av mig själv!!) och äta jordgubbar med glass!
 
Jag lever på att jag vet att jag kommer få en bra lön, men den kommer först i augusti..
 
Måste planera hur mycket jag ska rädda från min slösaktiga sida...
Det finns en typ en slösa-demon inom mig.. Läskigt.
 
Snart borde Nakita bli brunstig och håller verkligen tummarna för detta nu!
Det bara måste gå, jag orkar inget annat..
 
Jag ska göra ett inlägg om vad jag inte borde köpa för lönen, men som jag vill ha ;)

Skåneland

Efter en trevlig kväll i Tranemotrakten har jag nu hamnat i Skåne med mamma för att förhoppningsvis få lite mer soltimmar!
På vägen hem ska vi antagligen få med oss Nakita hem igen och hoppas som behåller fölet denns gången, för annars kommer hon inte kunna få något i år :/ 
 
Vore ju jättetrist om hon gick ett helt år utan att göra någonting överhuvudtaget när hon åtminstone kunde haft ett föl i magen?
Hoppas, hoppas, hoppas... Annars får jag se fram emot ett tråkigt hästår! YEY...
 
 
 

Lite bett och byxor till salu!

Överst: Tredelat med fasta ringar 11,5 cm
Mitten: Tredelat med fasta ringar 11,5 cm
Nederst: Tredelat 11 cm
 
När vi ändå håller på får de snajsiga byxorna i storlek 28 vara med!
 
Priser skickas till intresserade ;) Men som sagt, används inte(byxorna pga att de inte passar storleksmässigt) så säljs billigt!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0