Tråkiga nyheter.

 
 
Kan ju meddela att Nakita, min förra ponny, födde ett litet fuxföl för nån vecka sedan. Vad jag fått höra var den jättefin i kroppen och väldigt söt, men tyvärr dödfödd.
 
Stackars Nakita, hoppas hon får ett föl nästa år istället.. :(
 
 
 

Livet på en pinne

 
Recept på irritation:
  1. Liten stuga där hela familjen är instängd pga dåligt väder och brist på vettiga saker att göra.
  2. INGET INTERNET!! Tar ca 4-5 timmar att streama en film, och då kan det hända att filmen ändå dampar loss och gör så att allt måste laddas om. Ett under att datorn inte är slängd i väggen ännu av ren frustration!
  3. Ingen tjejkompis i närheten. 
  4. Mitt knä gör att jag inte kan springa och få ut irritationen. Jag kommer explodera haha!
Hoppas jag överlever tills fredag, då ska jag hem och testa på Paintball på kvällen! Något jag aldrig gjort innan så jag räknar med ett antal blåmärken..

Bästa med idag

På väg ner mot stugan fick jag ett infall om att svänga förbi Plönninge och hälsa på "min" vackra Beijng. Det var fullt med blinningar så hästarna stod inte stilla många sekunder och de såg ut som tunnor allihop!
 
Fick lite kvalitétstid med min donna, även om hon troligen inte kände igen mig nämvärt så var hon glad och jag var superglad att få träffa henne igen!
 
Bästa hästen på hela Plönningegymnasiet, helt klart. Denna tokan kommer jag seriöst aldrig att glömma.

 
 

Vad är det här?

Ägnade idag en fundering om vad min blogg egentligen är för något, vilken kategori den faller under.
 
Min gissning är en "wannabe fashionista" blogg av någon som inte kan mode, men sanningen är att jag inte tycker om att skriva ut ALLT jag gör på internet och därför håller jag mig till hästar och just nu ekar häst-delen i mitt liv tomt. Ett medvetet val.

Jag hatar läsa onödiga inlägg som "nu åker jag dit", "nu gör jag detta"; tråkiga inlägg som man inte tycker är kul att läsa om. Ungefär som mina egna inlägg på sistone haha! Därav är uppdateringen dålig, tänk annars vad mycket tråkigt jag skulle skrivit om! Ex. Nu har jag ätit frukost, nu har jag ätit lunch, nu har jag duschat, nu har jag solat, nu har jag målat naglarna... Tråååkiiigt!
 
Jag kan glädja er med att bloggen kommer få lite häst-inlägg under någon vecka då jag ska vara hästvakt åt en fin ponny från Gark från och med nästa helg. Ska bli roligt att kravla mig upp på en hästrygg för första gången sedan studenten ( 53 dagar sedan, för er som tycker om onödig fakta). Då får jag känna efter hur intresset ligger till egentligen eller om jag ska låta det vila ännu mer. 
 
Jag vill nämligen inte fortsätta bara för att, då vill jag hellre ta en paus, hinna börja längta efter det och börja igen med ny energi! Just nu saknar jag mer att pyssla med hästar än att rida, men vi får väl se om det ändrar sig... ;)

Reunion!

I fredags träffade jag klasskompisar som jag inte sett sedan studenten, ett kärt återseende och en riktigt mysig kväll!

Amanda bjöd även på supergod mat, inte illa för en som "inte kan laga mat"! ;)

Claudia, Jag, Amanda



Agnes, Claudia, Jag
 

Lite uppiffad



Bortbjuden på grillkväll med familjen!

Outfit
Kjol- Gina Tricot, Linne- Romwe

Ovanlig shopping

Jag brukar inte handla så mycket på Ikea, men idag blev det både tavelhyllor, anteckningsblock och en ram.

Var runt och spanade i några klädbutiker men slutade med att jag köpte två böcker av min favoritförfattare Sarah Dessen.




Stuglivet

 
Brännan börjar arta sig nu och jag konsumerar böcker i rasande fart! Idag drog de andra för att se fotboll i Halmstad, vilket inte är min grej så jag stannade helt enkelt hemma och begav mig till stranden de andra vägrar åka till. Så fint, fattar inte hur någon kan föredra sten/gräs framför en sandstrand? Ett mysterium det där. Lyckades bara cykla fel ca fem gånger, lokalsinnet förbättras ständigt!.. 
 
Kan väl även tillägga att jag hunnit springa och gymma här nere pga min arbetsskada som gör att jag vaknar tidigt ;)
 
imorgon blir det antagligen en tur till Danmark och på fredag Väla och hemfärd! Hoppas ni àhar det bra för jag njuter av denna ovanligt fina svenska sommar till max!! 
 
 
 
 

Nu far vi, OOTD

Efter en morgon med lite småfix drar nu jag, lillebror och pappa till stugan i Helsingborg.

En liten OOTD (outfit of the day) på det!



Årets första dopp

Idag spenderades dagen i Falkenberg med Josefine, Stina, Julia och Joakim. Till en början vägrade solen att visa sig och vi började fundera över en tidig hemfärd, men slutligen sprack det upp och blev riktigt varmt och skönt!
 
Om man räknade bort att massa barn sprang förbi våra handdukar hela tiden och skvätte en flodvåg av sand över oss varje gång, så var det väldigt trevligt!
 
Har hunnit bränna mig, ta årets första dopp samt provat äta sushi och inte blivit äcklad av det. Stolt.
 
Imorgon bär det av till stugan i Helsingborg med både pappa och bror och den tiden kommer jag mestadels spendera på att försöka anta en pepparkaksbrun färg. Får väl se om jag lyckas!
 

Födelsedagsfirande

Under första helgen på semestern har mycket hunnits med! Lördagen bestod av att åka upp till stallet och bistå som sadelinpassare och lämna saker till den stora loppisen som kommer vara öppen under Garks Nationella tävlingar nästa helg. Det droppade in några fler som ville ha råd så slutligen var det 5 hästar som fick sina sadlar kontrollerade. Riktigt kul!

Kvällen fylldes med lite födelsedagsfirande åt min bror och avrundades med att titta på film med Amanda till sent in på natten.



Ser ut som en pygmé bredvid honom... Haha!
 

Leker Copycat

20130719-220428.jpg
Men för en klockren text som på denna bilden får man faktiskt sno den från andra! (syftar ju på Linnolsson.se)

Jag har officiellt semester.

Detta firades med att dra med Amanda och Emilia till Nellys Outlet i Borås! Kunde inte ha kommit mer lägligt då mina nuvarande bikinis har gått sönder i ryggen och är väldigt välanvända ( läs blekta av sol och saltvatten...) Nellys timing med att dra igång rabatt på massor av bikinis var alltså perfekt och det följde med en hel del hem!
På bilden är alla bikinis nya föutom det turkosa setet och de röda trosorna.
Klänningen var bara hur fin som helst och kostade så mycket som 100 riksdaler. KAP med andra ord!

Semestern hägrar!

Nu har jag jobbat i snart fyra veckor som vaktmästare. Dagarna har spenderats med att rensa gravar, trimma, klippa gräs utanattköranergravstenar, undvika att köra på hundar, massa avslutningsfika, massa tjat och skryt med medarbetarna och en allmänt bra jobbperiod. 
 
Det känns i kroppen att den är lite sleten och kan inte gå en dag utan knäskyddet för då haltar jag fram som en gammal gumma (kärring vore ju olämpligt att skriva..). På fredag går jag på semester och snarast möjligt drar jag till stugan i Helsingborg för att kunna njuta av havet.
 
Allra helst hade jag velat fira in semestern på Hallifornia-eventet i Varberg, men verkar inte som någon annan är sugen på det. Typiskt ☹ 
 
Liten outfit-bild från helgen som spenderades i Falkenberg med ett gäng biltokiga, minst sagt spännande!
 

Har man talang så har man

Om man kan få diplom för att skada sig mycket borde jag vara kvalificerad. Idag lyckades jag klämma mig så illa att hela tummen börja droppa av blod. Talangfullt!

Sedan måste man ju få skryta om att jag på jobbet har lärt mig att backa in i garage med släp. Lite knixande är det, men resultatet blir bra i slutändan. King of the world här!

 

Perfekt sommarkväll

Efter att ha jobbat hela dagen och varit helt slut i kroppen, lånat kokböcker (dags att lära sig laga mat kanske?) så avnjöts kvällen med Matilda på bryggan med muffins och smultron. 

När vi kom hem till Matilda möttes vi av grillat, inte fy skam!
 
Himla mysig kväll som innehöll allt en svensk sommarkväll bör: Vattendrag (hav är att föredra), smultron ( i avsaknad av jordgubbar kan man plocka egna), sol, grillad mat och sist men inte minst; fint sällskap!

 
 
 

Saknar "min" fina prinsessa

Dig hade jag velat ha som min egen.
 
Perfekta hästen att skratta med och åt, utvecklas ihop och gråta med hennes huvud i min famn. Har personlighet och egen vilja och är galet underbar.
 
Well, life isn't fucking easy.
 
Om det vore det skulle jag nämligen veta vad jag ville med mitt liv, resa jorden runt, vara rik och samtidigt ha denna donna i min ägo. Det perfekta livet i mina ögon.
 
 
 
 

Jaha. Nu då?



Antagen till mitt förstahandsval.

20 stycken kom in, jag är en av dem. Vågar man vänta?.. 

Ni som är nyfikna på programmet kan läsa mer här, men det handlar mycket om marknadsföring (ursprungligen) men här har de slängt in lite om konfliktlösning, freds- och säkerhetsfrågor, mänskliga rättigheter och fattigdomsbekämpning. En utbildning som kan göra skillnad med andra ord.
 

Inget flyt

Hur många saker kan man misslyckas med under en dag?
 
Larmet tjöt, höll på att köra på en hund som jagade efter bilen på gatan och varit allmänt efterbliven. Kvällen avslutades med filmmys med min fina granne Amanda och prat om livet. 
 
Helgen kommer troligtvis spenderas i en stuga i Falkenberg, spännande!
 
Något ni är nyfikna på i mitt liv? Jag ska sätta mig och skriva ordentligt snart, men har ingen tid över. Livet går just nu i 180 km/h. Galet, men galet bra!

Charles Owen Ary8 till salu!

Min galet snygga, sköna hjälm är nu till salu då jag hellre har pengar i handen än en hjälm som bara ligger och inte används.
 
Endast använd två gånger.
 
Storlek: 57
Färg: Marinblå med mittdel i silver
 
 

Rest in peace sommar

 
Sörjer att ingen ville åka till Bråvalla festivalen med mig.. Hade lätt toppat hela sommaren!
Blir galen av alla bilder därifrån och denna film. Haha ville så gärna vara där!  
 
Vem är på nästa år??
 
 
http://youtu.be/aRtiep5oIvU
 
Underbara historier +film från jossanamigo.blogg.se
 
Random onykter kille gå in i vårat camp och pekar på vår hög med skräp;
Random: Kan man gå här eller??
Jag: Ja med risk för att få ketchup på sig dock!
Random: Äh lite ketchup har väl ingen dött av?
Jag: Men man vill ju inte ha ketchup på skorna, det kan ju se ut som mens!
Random: Äh mina skor är så jävla leriga ändå!
Frida: Du borde ha på dig stövlar!
Random: Det är bara bögar som har stövlar!
Frida: Men va! Jag har ju stövlar!?
Random: Ja du är ju inte bög. ... Du är GAYYYY!
*går iväg och messar "homo! homo! homo!"*
 
 
Jag & Frida är ut och går mot vårt tält 4 på morgonen och går förbi ett random camp:
Kille: Hörrni! Hörni kolla den rödhåriga!
Kille2: TITTA! TITTA GINGERN! KOLLA EN GINGER!!
Frida: *muttrar* Men diskret!!!
 
 
Kille i grann-tältet (Oscar) friade till Amanda och det vankades festival-bröllop mitt i natten:
Oscar: Men nu när vi är typ gifta tycker jag att du ska väcka mig med frukost på sängen imorgon!
Amanda: Men självklart!
Oscar: Ja! Jag vill ha Jordgubbar doppade i nutella.. och... och... ROST MACKOR OCH OBOY!!
... 
 
 
Jag, Fredrik & Evelina sitter i vårt tält, Evelina sitter och äter på mina chips:
Evelina: FY FAAN VAD GODA CHIPS!! Vad är det för smak på dom?!
Jag: Det är Cream Cheese chips! De är lätt godast!
Evelina: Fyy fan vad goda!
Fredrik: När jag var liten åt jag kebab hela tiden. Sen slutade jag göra det men nu gör jag det igen.
Jag: HAHA Dafuq?!
Fredrik: Jag vet inte men det hade en koppling till chipsen.
 

Dilemma

Finns det någon dator som har liknade "slide-funktioner " som på MacBook??
 
Någon vänlig själ som vet? Köper glass till den som levererar svaret! ;)
 
 

RSS 2.0