Back from Fegen!

Nu är jag tillbaka från Jenny! Åkte dit tisdag eftermiddag och kom hem ikväll :) En dag känns lite lite, så nästa gång få vi se om vi kan pricka in något längre! :D Vi ses iallafall på Garks tävling i mars ^^

Ni kanske är nyfikna på vad vi hittat på? Jo vi har tecknat lite, tänkte baka men hennes mamma fixade semlor istället, kollat film, åkt skridskor på sjön(trodde isen skulle gå sönder heela tiden, även om Jenny sa att den var 80 cm tjock... hehe..) och så skrittade vi ut på hennes ponnyer, då de tränade ganska hårt igår ;). När Sammie väl gick avslappnat var hon väldigt mysig och härlig att rida ;) (Y)
BILD  PÅ JENNY&SAMMIE
Jenny & Sammie

RIDNINGEN!

Tisdag:
Red barbacka och övade dressyrprogrammet några gånger! Det gick bra för att vara första gången :) Även om hon taggade rejält i andra galoppen x) Lite gulligt faktiskt ;)



Onsdag:
Idag så red jag också barbacka och hon slappnade av jättebra! Övade lite övergångar, serpentiner och fick till några klockrena galoppombyten till vänster! :D Dock är hon svagare i höger, så för att orka trampa om så springer hon på jättemycket i bytet till höger ... Får helt enkelt forsätta stärka den sidan ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0