Typ... Orkan?

Idag blåste det jättemycket när jag skulle rida så det lät i alla tak och man nästan blåste iväg vid vissa tillfällen :o Så tog in Florran tidigare idag tillsammans med de flesta andra hästarna. En häst hade till och med fått täcket avblåst!
Sedan blev det impulsivt biobesök med Matilda Magnusson <3! På ca 1 timme så hann vi precis till början av filmen xp Vi såg Trassel och kan bara säga såhär..... DEN ÄGER! Skrattade typ helatiden och den va typ helt underbart gullig och galen xD
Handling: Det var en gång en häxa som gömde livets helande blomma och använde den för att hålla sig evigt ung. Drottningen i riket blir dödligt sjuk när hon är gravid med sitt första barn, Rapunzel. Därför skickas vakter ut och hittar tillslut blomman och man kan då, till (nästan)allas lycka bota drottningen!
Barnet som föds har gyllene blont hår, fast båda föräldrarna är brunetter... När häxan upptäcker att Rapunzels hår kan hela, kidnappar hon henne och låser in henne i ett högt torn( det vet de flesta). Där lever Rapunzel ett säkert liv ända tills en tjuv väljer fel ställe att gömma sitt stöldgods på.  Rapunzel+Stekpanna= väldigt farligt för inkräktare... ;) Hon "ber" tjuven visa henne till lyktorna hon i skyn som hon ser varje år på sin födelsedag. Först då skulle hon ge hans stöldgods tillbaks.
Efter detta följer massor av roligt trassel, men säger inte mer än så här för ni måste helt enkelt se den!
Betyg: 5/5, Det förtjänar den verkligen! Passar alla åldrar och tror inte att man kan se filmen utan att skratta en enda gång ;)

Bilder från filmen!







Kommentarer
Postat av: Erica



Hahaha, jag la precis in Trassel på min blogg ;) huuh, då var jag inte den enda som skrattade ihjäl mig. Vi satt och kollade på den, hela familjen. Till och med Pappa tyckte den va bra ;)

Kikade på ditt hoppklipp med, duktiga ni är du och Florran!!!

2011-02-07 @ 21:44:20
URL: http://icusen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0