Den bästa hästtidningen

Det finns ju massor av olika som ex. Equipage, Hästmagazinet men mina favoriter är Ridsport och Hippson magazine, som är ännu snäppet bättre.
 
I Ridsport är det mer som en vanlig sporttidning med referat från tävlingar, både på ponny och hästnivå i alla disipliner. Detta är något som jag själv tycker är intressant och man hänger med i ridsporten. Sedan är det bra ridövningar, tävlingar, och bra faktaartiklar. Älskar att den är i "tidningsform", precis som Aftonbladet osv.
 
 
Absoluta favoriten Hippson magazine bjuder på de BÄSTA övningarna, svar på intressant frågor och de mest intressanta artiklarna. I särklass den bästa tidningen. Senaste numret bjöd ex på test av olika märken på utrustning (vilket alltid är bra att veta), svar på frågeställningen om hästen verkligen behöver ridtäcke egentligen, repotage om Sara Algotsson vardagsliv, tips mot mugg och lymfangit, tips på hur man ska tänka när man hoppar kombination, oxer och trippelbarr osv.

En salig blandning och allt är intressant.
Puss på den.
 
Deras hemsida är också i särklass eftersom de har ett helt arkiv med bra ridövningar, vare sig man vill ha hopp-, markarbete- eller dressyrövningar för en lite latare, piggare, osäkrare häst. Där finns allt. Så ta en titt här och inspireras! ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0