Helgens uppdatering!

Åkte till stugan i Fredags, därav den superbraiga uppdateringen! ;)
Fredag!
Red Florran på det nya bettet för första gången. Hon brukar ha sin tunga lite spänd utstucken på sidan men nu bara hänger den där, avslappnat. Alltid något! Hon var följsam men fick henne inte att släppa alls, som sagt nytt bett..
Sedan bar det av till stugan i Helsingborg! Så mysigt där nere :D Dessutoom har vi nääästan fixat stallplats bredvid stugområdet=PERFECT!! :D
Lördag!
Sov igen alla tidiga morgonar, jobbade matte i trädgården och fick vacker bränna efter linnet... Matten blev inte ens klar :( Åt tillsammans med grannarna och sedan spelade vi kubb(losade totalt..) , fotboll och hoppade studsmattaaa ;) Asnice!
Söndag!
Sov länge, igen ;P Sedan solade jag och tog sedan en promenix med mamma, hundarna och några av grannarna (Y)
Efter hemfärd blev det ombyte-> Stallet! Red fram på terrängbanan och red sedan dressyr och lite bommar som någon lagt ut :) Först var hon ganska ovillig men blev faktiskt fin i ena traven sedan, dock gick andra varvet inte lika bra då hon bet sig fast på den sidan och då blir det så lätt att man blir hård i handen "/ Tänkte på det jättemycket och det blev hyfsat i det varvet tillslut men inte så avslappnat som jag önskat.
Det var min helg, hoppas ni också njutit av sommarvädret:
*fått första brännan
*gått i shorts
*och njutit helt enkelt!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0