Äntligen!



Känns som det var en evighet sedan jag red Harley senast ( då han på senare tid blivit lite av en favorit hos typ.. alla? Till och med flickan har ridit (läs skrittat av.. ) honom!) och har verkligen längtat efter att trimma med honom igen!
 
Hans kondis är ju inte på topp så det fick bli målet med passet. Varvade mycket galopp,övergångar, volter, skänkelvikningar med några skrittpauser. Vill inte att han ska få mjölksyra för har en känsla av att han börjar dumma sig när han blir för trött. Detta upplägget fungerade toppen, även om han försökte falla in på bogen i galoppen och när man rättade han blev han lite sur = små bockningar haha! 
 
Senaste kärleken är dressyrpisken, älskar att jag bara kan dutta till och få den extra energin och fortfarande kunna ha handen stilla!
 
Dagens största framgång var avtravningen. Har aldrig lyckats få han att faktiskt riktigt söka sig neråt på långa tyglar, med idag så lossnade det! Åh, fina hästen!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Kommer att bli så spännande att komma och hälsa på. Mest nyfiken är jag nog på Harley :) och Harare 2-åringen efter honom :)

2014-03-23 @ 21:41:06
Postat av: undefined

Åh vilken gosig bild!

Svar: Visst är den! :D
Alexandra

2014-03-25 @ 10:50:25
URL: http://jossanamigo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0