Pancake Day

Jag har lek-boxats med flickan, övat glosor med pojken och han hade alla rätt, sån jäkla skillnad sen jag kom då brukade han ha 1/3 rätt av sina ord... Så han gör stora framsteg! :D
 
Som "belöning" tittade vi på Scooby Doo ihop och då det är "Pancake Day" åt vi en extra god kvällsmat med sylt, nutella, citron... Inte helt illa!
 
Jag är ledig imorgon så då har jag nya avsnitt av både Teen Wolf & How I Met Your Mother! I övrigt blir det väl träning och slappedag i sängen!

Kommentarer
Postat av: teabird

Hej!
ALltså sdlknngsdklgsdlnsdglnk gud vad kul att du är au pair i WALES! det är så sanslöst vackert där, vill asmycket åka dit någon gång. Jag har funderat på att åka som au pair till Skottland! Älskar Skottland, också så himla vackert och UK öht är ett underbart land med underbara människor.

Hoppas det är ok att jag ställer lite frågor..?
Hur blev du au pair? Med agency och vilken isf?:)
Hur är det och hur skriver man ett bra 'dear family letter' trots att man kanske inte har så väldigt mycket erfarenhet utöver att träffa kusinbarn m.m.?

Hoppas att du har en fin dag,
-My

Svar: Hej! Ja, det bästa med Wales är heeelt klart utsikten!! :D
Inga problem, kör på bara! ;)
Jag använde mig av en hemsida som heter http://aupair-world.net med familjer från hela världen! Den är gratis för Au Pairerna medan familjen måste betala för sin "annons".

Det jag gillade med att inte ha en organisation var att jag kunde välja helt själv bland utbudet och inte bara tussades ihop med någon!

I "family letter" måste du framhäva allt du är bra på. Leker du bra med barn, har lätt att få dem att ty sig till dig? Ansvarsfull, fantasifull, gillar att pyssla? Att vara hyffsat bra på att laga mat är ett plus och gillar du att baka är det en bra aktivitet att göra med barnen!

Har du aldrig suttit barnvakt ska du nog göra det först, för de kommer de garanterat fråga om. Då kan du bocka av det på listan ;) Annars kanske du hålls i någon aktivitet för barn, kanske fotbollsträning för knattar eller liknande? Allt sådant ska du ha med! :)

Mer tips finns i mitt "stora" inlägg om just Au Pair jobbet och det hittar du här: http://alexisen.blogg.se/2014/february/au-pair-jobbet-tips-fran-coachen.html
Alexandra

2014-03-06 @ 14:11:51
URL: http://teabird.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0