Tågluff i Europa och andra galenskaper

När jag ändå är inne på bloggen kan ni ju slänga iväg en kommentar om ni vill ha en liten guide/utvärdering om min månadslånga tågluff i Europa!
 
Kan ju säga att det var helt. jäkla. otroligt.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: ami

Hur vågade du göra det? Var det tufft? kul? kostnad? vem åkte du med? :)

Svar: Det är något jag drömt om länge och jag var väl aldrig rädd för att inte våga, då jag åkte med en vän. Dock var det jättemånga som reste själva och alla som bor på hostel är världens mest sociala! Man fick nya vänner varje dag :)
Jag tyckte inte det var tufft, men det svåraste var att hitta till de olika hostelna.
Det är något av det roligaste jag har gjort, rekommederar verkligen att testa!
Alexandra

2014-10-07 @ 13:36:13
URL: http://twofaced.se/
Postat av: Lovisa Colerus

Hej! Såg din kommentar på Ebbas blogg och jag vet vilket jobb du beskriver haha! Om du vet vad Sida är (biståndsmyndigheten i Sverige) så passar det in på din beskrivning. Du får jobba med projekt som förbättrar världen, fältresor för att få bättre insyn i dessa projekt över hela världen samt ha goda möjligheter till utlandstjänst på t.ex. ambassader eller lokala kontor. Dit finns det många vägar att gå, vissa har läst statskunskap och andra har doktorerat i nationalekonomi.

Själv är jag konsult där just nu, som programadministratör, dvs jag hjälper handläggarna med administrativa tjänster som att korrläsa och utbetlningar. Så det skulle jag rekommendera att kolla in ;)

2014-11-04 @ 21:07:20
Postat av: Ida

Hej! Läste din kommentar hos Ebba Deijenberg ang tips på utbildning för dig. Tänkte att denna http://hj.se/hlk/utbildning/program/mkv-programmet.html skulle passa dig superbra, med en karriär sedan på ett mediebolag? Kanske på dokumentärsidan och antingen blogga om misär, eller filma och producera program osv. Kram!

2014-11-05 @ 19:46:14
Postat av: Felicia - serier/film

Do it

2014-12-07 @ 11:21:24
URL: http://efji.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0